servis fiyatları

Başlatan emirdede, 10 Mart 2014, 20:39:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: emcayi - 11 Mart 2014, 11:07:14
Benim araçta pasific kolçak aldım hepsiburdadan sanayide 20tl ye ustama taktırdım. Kolçak çok işe yarıyo ve arayı kapattığı içinde gözüme hoş geliyor  :tamamdir ;D

not: elfreninin orda vidalama yeri bile hazırda var zaten anlayan bi usta hemen halleder.

doğrudur yetkili servisten bu fiyatı aınca ben de armster aldım aynı siteden.  :)
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

s1nanozk

Ya kolçak ben de istiyorum.ustamla konuşuyodum geçende de orjinali 400-500 tl vardır dedi :/ biraz abartmış olabileceği geldi bana ama armster falan alsak nasıldır, iş görür mü?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: s1nanozk - 11 Mart 2014, 22:37:11
Ya kolçak ben de istiyorum.ustamla konuşuyodum geçende de orjinali 400-500 tl vardır dedi :/ biraz abartmış olabileceği geldi bana ama armster falan alsak nasıldır, iş görür mü?

görmez mi ya. ortadaki ıvır zıvırı, ruhsatı ehliyeti kalem not defterini, 1 paket de ıslak mendili tıktım içine. shell ve bp kartlları da oraya koyuyorum. yok öbür pantolonda kaldı yok evde kaldı vs olmuyor.  :)

Ali07

Alıntı yapılan: s1nanozk - 11 Mart 2014, 22:37:11

benim 99 da var 2004te nasıl olmaz kolçak, ben mi yanlış anladım?

TEYOLOGY

pacificlere koymamışlar.  :)

s1nanozk

Pasificlere kolçak kalmamış malesef :) kısa zamanda gacırtı guçurtu yapmıcak bi de kolçak almam lazım.benim de ıvır zıvırım çok oluyor :)