DİJİTAL KLİMA KULLANIMI

Başlatan thskt, 21 Şubat 2014, 14:17:38

« önceki - sonraki »

thskt

Arkadaşlar uzun süre Golf 4 tecrübemden sonra aldığım Passat 1.8 T aracımın dijital klimasını tam bilemiyorum galiba.
Öncelikle GOLF 4 konusu daha aktif olduğu için ve aralarında fark olmadığını düşündüğüm için konuyu buraya açıyorum.

Dijital klimayı ECON tuşuna basıp HI konumuna getiriyorum. Çok soğuk üflüyor. Ayrıca motor 90 derece bile olsa aynı dışarısı soğuk olduğunda.
AUTO tuşuna basınca da değişmiyor. Bazen hafif ılık üflüyor ama asla çok sıcak üflemiyor.

Acaba bu klimalar böyle mi ya da bi ayarı var mı ?

SeyitE

sadece HI getirip kullandığınızda sıcak üflemiyorsa kalorifer peteğinde sorun vardır.

thskt

hiç sıcak üflemiyor değil. mesela sabahları hiç ısınmadan gidiyorum. Bazen ılık oluyor.

Geçen gün Erciyes dağına çıktık. Dışarı ile orantılı soğuyordu kalorifer. Bu nasıl oluyor anlamadım. Dışarı soğuksa kalorifer de soğuk üflüyor.

karizma67

Kardeşim onun gazında kaçak filan vardır. Klima için gaz bastır düzelecektir.  :saygılar
Kula bela gelmez, Hak yazmadıkça;
Hak bela yazmaz , Kul Azmadıkça...

DenQ

Alıntı yapılan: karizma67 - 23 Şubat 2014, 11:03:48
Kardeşim onun gazında kaçak filan vardır. Klima için gaz bastır düzelecektir.  :saygılar
klima gazıyla sıcak üflemesinin arasında bi ilişki kuramadım.
kalörifer peteğine baktırın tıkalı büyük ihtimal.

SerkanAraz

Kesinlikle kaloriferle ilgili sıkıntı yoksa 23 dereceye ayarlarım ben kışın onda bile yola çıktımmı 3-4 dk geçmeden
fırın gibi yapar -3 -4 lerde bile.Bir baktırın

kerim_dikmen

termostadon arızalı olmasın
kerim_dikmen

tugaysaban

abs siz olur bbs siz asla..

thskt

Arkadaşlar termostat arızası olsa motor 90 dereceye gelip öyle kalır mı?
Motor ısınmasında bir sıkıntı yok 90 a hemen geliyor.

SeyitE

Alıntı yapılan: thskt - 25 Şubat 2014, 12:40:46
Arkadaşlar termostat arızası olsa motor 90 dereceye gelip öyle kalır mı?
Motor ısınmasında bir sıkıntı yok 90 a hemen geliyor.

abicim petek arızası işte peteğine baktırcaksın elektrikciye götür o haleder.