Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
MurdeR's MK IV Jant Günceli - Sayfa 2

MurdeR's MK IV Jant Günceli

Başlatan MurdeR, 20 Şubat 2014, 19:24:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

34ZD0555

bende bitanesini tamamladım sayılır kapağıda hallettim biraz zor oldu ama yaptım :D metin hocaya ulaşıcaz inşallah :D forum yönetimine mesaj attım geri verin özel mesaj hakkımı diye :) bekliyoruz :)

kadir5590

Güzel araç farlarda iyi olmuş.Ama eğer imkanınız ve gittiğiniz yollarda pek sıkıntı yoksa kafadan biraz daha alçaltırsan daha hoş bir görüntü olucak gibi geliyor.kafa hava da kalmış biraz sanki  :tamamdir
JazzBlue Mk4 Golf

MurdeR

Yayli halinde oyleydi 17 jantli fotograflara gore soyluyorsunuz sanirim suanda yay yok aracimda yaysiz arka ve on tarafi biraz alcaltma istegim hala var coil yada spor amortisor yay ile

MurdeR

Farlarin fotograflarinida bekleriz yapim asamasini. Bendekiler gitti hep cunku konuda vardi anlatimi

34ZD0555

o
Alıntı yapılan: MurdeR - 22 Şubat 2014, 00:49:30
Farlarin fotograflarinida bekleriz yapim asamasini. Bendekiler gitti hep cunku konuda vardi anlatimi

ok atarım tabiki çekiyorum zaten resimlerini :) 

MurdeR

nasıl bişey olucaklar belli mi mercek kapakları nasıl  :)

34ZD0555

Alıntı yapılan: MurdeR - 22 Şubat 2014, 11:26:38
nasıl bişey olucaklar belli mi mercek kapakları nasıl  :)

hahahaa seninkinin aynısı :D

MurdeR

Yapma yav meragim gitti bi anda :D kolay gelsin simdiden farkli bisey nasil durur diyodum bende meraklandim ama siyaha daha cok yakisir

34ZD0555

sen boyarken ısıya dayanıklı boyamı kullandın yoksa normalmi :) normal kullandıysan atma oldumu :)

MurdeR

normal araç boyası ile boyadık herhangi bişey olmadı.

34ZD0555

Alıntı yapılan: MurdeR - 22 Şubat 2014, 16:17:49
normal araç boyası ile boyadık herhangi bişey olmadı.

bende onla boyadımda tırsmıyorda değilim dökülürse diye :D daha kapatmadım farları zamanım var bir sorayım dedim :)

MurdeR

sıkıntı olmaz ama boyadıktan sonra fazlla elleme iz kalıyor yoksa  :)

34ZD0555

Alıntı yapılan: MurdeR - 22 Şubat 2014, 16:49:25
sıkıntı olmaz ama boyadıktan sonra fazlla elleme iz kalıyor yoksa  :)

teşekkür ederim uyardığın için o konuda takıntılıyım biraz eşşeği sağlam kazığa bağlarım yarım saat beklemek gerekirse 2 saat beklerim eldiven giyerim dikkatliyimdir sıkıntı yok :D

MurdeR

tmm o zaman abi kuruduysa bile elleyince iz kalıyor parmak izleri :D eldiven en temizi olur.