It's Mine Pasific

Başlatan s1nanozk, 19 Şubat 2014, 21:17:12

« önceki - sonraki »

metinmb407

Bu arabayı başka platformda gördüm diye hatırlıyorum ama bilemedim. İç konsol rengi güzel olmuş :) Far panjurnuyumu mükemmel. Lakin bixenon şart :D

25. yıl eklerini boşverin hala ısrarla söylüyorum. Yama yapılmış gibi. Hani şu kuş sürürünün altına takılan ek varya aynı ona benzetiyorum. V6 liplerinden bakın bea ön arka mükemme uyar :)

s1nanozk

Baska yere koymadım Metin aracı.bitek burda var :) bixenon icin mercek montaji lazim o da şimdilik beni aşar :D ekler için dediğine katılıyorum, ya şimdi millete gazı verdim 25.yil eki diye, v6 lipleri bulsam onu da değerlendiricem zaten ;) güzel yorumların için ayrıyetten teşekkür ederim. İç mekanda aklımda olan şu an için güzel bi kolçak ve r32 vites topuzu düşünüyorum.bi de cc montaji var :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MurdeR

25. Yil bulunsa ahh bi

s1nanozk

Ahahaha :D ya Muharrem bi sakin ya du bakalım :)

metinmb407

Alıntı yapılan: s1nanozk - 14 Mart 2014, 12:03:33
Baska yere koymadım Metin aracı.bitek burda var :) bixenon icin mercek montaji lazim o da şimdilik beni aşar :D ekler için dediğine katılıyorum, ya şimdi millete gazı verdim 25.yil eki diye, v6 lipleri bulsam onu da değerlendiricem zaten ;) güzel yorumların için ayrıyetten teşekkür ederim. İç mekanda aklımda olan şu an için güzel bi kolçak ve r32 vites topuzu düşünüyorum.bi de cc montaji var :)

Bence önceliklerin bixenon ve uzun yola sürekli çıkıyorsan CC olsun :)

Bu arada bu forumda uAlper v6 ön arka lip sattı hemde bedavaya gitti. Ön arka lip yanlış hatırlamıyorsam 200-250 lira idi.

s1nanozk

Ya evet arka lip icin konusmustum ben onunla ama bi firsat bulup alamadiydim kaçırdık onları :/

s1nanozk

[IMG]http://img.tapatalk.com/d/14/03/15/a2y6edu2.jpg[/img]

s1nanozk

TEYOLOGY

Sinan bu bijon kapaklarını nereden temin edebiliriz?
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

STAK67

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 16 Mart 2014, 22:09:37
Sinan bu bijon kapaklarını nereden temin edebiliriz?

sahibinden'de 20 liraya takım olarak mevcut abi. hemde orijinal.

TEYOLOGY

vay şerefsiz. yazın Samsunda adedi için 2 lira fiyat vermişti. 20 adet için ne olu dedim 40 lira eder dedi. üstelik sadece kapak.  :D

hem malzemesi de böyle gri beyaz pis renkli yoğurt kabı gibi kalitesiz bir malzemeydi.

STAK67

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 16 Mart 2014, 22:49:39
vay şerefsiz. yazın Samsunda adedi için 2 lira fiyat vermişti. 20 adet için ne olu dedim 40 lira eder dedi. üstelik sadece kapak.  :D

hem malzemesi de böyle gri beyaz pis renkli yoğurt kabı gibi kalitesiz bir malzemeydi.

sana yolladığım malzeme gayet iyi görünüyor abi :D yanında şifreli bijonda var hem  ::)

TEYOLOGY

şifre demeyin bana. şifre kayboldu diye bijonu sökemedim. tekerde ufak bir patlak vardı şişirip şişirip gezdim.  :)