üst tavan çıtası

Başlatan omer faruk, 30 Aralık 2012, 14:18:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

omer faruk

arkadaşlar sizinde başınıza geliyomu bilmiyorum ikidir arabamın arka sağ üst tavan çıtasını çalıyolar anlamadım ya bunu almak bukadar mı zor bi dha alınca silikonluyucam ya başka çare kalmadı artık.. Başınıza gelmediyse bile bilginiz olsun...

ogretmen_ankara

Bendekini de çalmışlardı, çıkmacı da 30 TL istediler, almadım...Ayıp valla, çalıp da neresine , tövbe tövbe...

adige_60

benim arabanın da  jant göbekdlerindeki  Volkswagen amblemini çalmışlar kaldırım tarafındaki ön ve arka tekerin. sivası altını üstüne getirdim yok :/

jackhal

benim çıtayı da çalmışlar. hatta sileceklerin takma aparatını bile çalmışlar.. sormayın o derdimi..

omer faruk

nasıl bi vicdan var anlamadm ya daha neler çıkıck kim bilir  :-\  bi yakalasam kendı arabm ıcn dğl kmın arabsı olursa olsun bı yakalasam neler yapacmda iste...

TEYOLOGY

ya değerinden filan değil. adamlarda ruh yok. onu oradan söküp bir yere de kullandıklarından değil. atıyorlardır bir kenara. buna da şükür. parayla gelecek hasar veriyorlar en azından. boydan boya çizenler kansızlar da var.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

MurdeR

aynı çıta benimde yok ya arabayı aldığımdada yoktu tek tarafı olmadan kullanıyorum hala denk getirirsem bende mi birisinden çalsam napsam :bekleriz: