Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf IV e siyah far uygulaması (resimli-anlatımlı) - Sayfa 2

Golf IV e siyah far uygulaması (resimli-anlatımlı)

Başlatan Tholl-ga, 22 Haziran 2006, 18:27:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

G60

Alıntı yapılan: spy - 23 Haziran 2006, 21:55:42
güzel olmus, güle güle kullan ;)
bizde tekrar krom yapmaya ugrasıyoroz, nası becereceksek..  ???

Krom boyalar var ;)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

spy

Alıntı yapılan: G60 - 24 Haziran 2006, 00:34:29
Krom boyalar var ;)

tutmuyormus ama, ısıdan bi sure sonra gidiyormus..öyle duydum.. deneyen var mı acaba?

G60

Krom A8 vardı bilirsin.. Onun boysası bahsettiğim boyadan sanırım..
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

spy

evet, ama mtm 'nin A8 deki boya cok pahalıymıs sanırım.. ben su krom sprey boyaları dusunuyordum, onlarda da 50derecenin ustune cıkan yerlerde kullanmayınız diyor ???

G60

50 derecenin üstüne çıkmaz bence far içi..Onuçta onun altındakide üstündekide biçok şey plastik.Onu eritemeyecek bi sıcaklık boyayada zarar vermez zannediyorum.Denemekten bişey kaybetmezsin :) .

corrado_g60

Erhan

neco_ua

II'den ötesi yalan.

SkY

farları yapalı baya bir süre oldu..var mı boyada atma yada dökülme vs..?:)
Life is easy;eat & sleep and FLY!!!

SPoRTeXHauST

Hiç bişeyi yok turp gibiler :) Bu arada konuyu yeni görüyorum, cidden çok başarılı.
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

Jankart

Dostum müthiş olmuş çok güzel. Far ısısından çatlama falan yapmaz ise iyi.
Güle güle kullan

burak10

cok gusel olmus bende yapicam hemen:D ama bi kac sorum var boya nasi boya? nerden alabilirim? fari acmak icin nasi neyle isitiyoruz? bide tekrar yapistirmak icin kullandiimiz silikon nasil silikon cam silikonumu?