1.9 tdi sorun

Başlatan ahmet20, 25 Aralık 2012, 19:04:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmet20

merhabalar aranıza yeni katıldım sayılır :) 2000 model 1.9 tdi 90 hp comfortline aracımı yaklaşık 3 ay önce aldım geçenlerde giderken el freni çekerek dönmek istediğimde araç rölanti seviyesinde kaldı ve gaz pedalına bastığımda hiç tepki vermedi aynısı bugün hızlı kalkmak isterken oldu başına gelen veya bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum :)

asc61

Valla bence araba benle böyle şeyler yapma ben Tofaş değilim demek istemiştir size :)  >:D

west_55

Alıntı yapılan: asc61 - 25 Aralık 2012, 19:40:41
Valla bence araba benle böyle şeyler yapma ben Tofaş değilim demek istemiştir size :)  >:D

+1  ;D

MurdeR

+100 :D :D

metinmb407

;D ;D

serhan61

benzer bir soruda ben sorayım otomatik araçla hareket halindeyken elfrenini çekersek ne olur araç dururmu yoksa elektronik sistem elfrenin devreye girmesinin engelliyomu??

asc61

El freniniz elektronik olsaydı bu dediğiniz olurdu ancak bizimkilerde olmaz diye düşünüyorum

serhan61

Alıntı yapılan: asc61 - 26 Aralık 2012, 22:09:11
El freniniz elektronik olsaydı bu dediğiniz olurdu ancak bizimkilerde olmaz diye düşünüyorum
ben denedim araç hiçbişe olmamış gbi yoluna devam ediyor.bence şanzımana ani yük binmesini engellemek amacıyla yapılmış olabilir.ama araçta bi problem olsa elfrenin devre dışı olmasıda kötü bi durum??

asc61

El freni tutmuyor olabilir mi? Kaç km hızda denediniz bunu?

ahmet20

diğer arabam tofaş olduğu için alışkanlık haline geldi ondan olabilir  :D

golfüçyüs

golfü ilk aldığımız zaman (17 yaşımda), gençlik heyecanıyla benimde denemişliğim var boş alanda :D ama araba gayet dengeli santim kıpırdamıyo normal çizgisinden :D

rene

Aman arkadaslar el freni falan yazik gunah

serhan61

Alıntı yapılan: asc61 - 27 Aralık 2012, 01:46:08
El freni tutmuyor olabilir mi? Kaç km hızda denediniz bunu?
elfreni tutuyo onda sıkıntı yokda bence şanzımanı korumak için yapılmış bi sistem var yoksa durması lazım :saygılar