gösterge paneli değişirmi?

Başlatan cengizhan66, 25 Aralık 2012, 17:51:05

« önceki - sonraki »

cengizhan66

1999 model golfum var gosterge panelını bu asagdakı gıbı sanırım 2005 model de var bununla degıstırebılırmıyım?

kayafth

Hocam bu sizinkine uymaz zannedersem.Ha sizinkinin belki şekil olanları vardır onlara bakabılırsınız.

freeman

Uyar ama kqlibrasyon ve kodlama islemleri yaptirmaniz gerekir. Biraz masrafli bi islem

metinmb407

Sadece ve sadece kadran pedini değiştirebilirsiniz.

Sinancetintas

Benim tablo bu şekilde;

o bu şekilde bence 1'e 1 oluyor gibi ama tam dedigini anlamamış olabilirim..
Das Auto..

metinmb407

Uygun zamanda resimli şekilde aktarırım :)

Sinancetintas

Süper olur bende bu alttaki tablodan istiyorum.. ;)
Das Auto..

selimbzrc

orjinal kadranın çekildigi saat çok iyi olmuş 1905 :sevgi:
Alınık araba var mı? :) Golf 4 olur 6 olur polo olur...

Sinancetintas

Benim için 1907 olsa iyi olacakmış.. ;)
Das Auto..

freeman

Benimde 99ama benimkinde immo 2 gosterge var o yuzden immo3 kalibrasyon ve kodlama ile oluyor dedim ama sizinki immo2 degil daha eski gostergelerdenmis. O yuzden onceki mesajlarimda oldugum kadar emin konusamiyacagim malesef. Ama dedigim gibi her halukarda gereksiz pahali bir uygulama

metinmb407

@Sinan Çetintaş: Şimdi Özgür deyince farkettim senin kadran değişmez sadece pedini değiştirebilirsin. Bora gösterge paneli değişimi diye arattır örnek bir çalışma var. Senin yol bilgisayarı devir saatinin altında bizde ise ortadaki dikdörtgen kısımda.

@Özgür: Hakkaten tam ekran yol bilgisayarı ile değişir mi bizimkiler? Immo 2 to Immo 3 olursa güzel bir çalışma düşünülebilir :)

cengizhan66

daha önce yapan yok yanı bu uygulamayı :)bı sanayıye ustaya sorayım bakalım

Sinancetintas

Yani benim ki daha mi eski?? yani ne oluyor kii?? Tam anlamadım.. :S
Das Auto..

freeman

Alıntı yapılan: metinmb407 - 27 Aralık 2012, 09:06:56
@Sinan Çetintaş: Şimdi Özgür deyince farkettim senin kadran değişmez sadece pedini değiştirebilirsin. Bora gösterge paneli değişimi diye arattır örnek bir çalışma var. Senin yol bilgisayarı devir saatinin altında bizde ise ortadaki dikdörtgen kısımda.

@Özgür: Hakkaten tam ekran yol bilgisayarı ile değişir mi bizimkiler? Immo 2 to Immo 3 olursa güzel bir çalışma düşünülebilir :)
immo 2 to immo 3 yapan çok kişi var yurt içi yurt dışında ama onlarda hatırladığım kadarıyla her ikiside yarım ekranlıydı, tam ekran ile değişim yapan hatırlamıyorum onu araştırmak lazım. dediğim gibi immo 2 li araca immo3 gösterge takılabiliyor ama