Hararet ışıgı

Başlatan golf86, 23 Aralık 2012, 01:28:38

« önceki - sonraki »

golf86

Beyler merhaba
Hava soguk birz okudum kimi sogugu algıladıgı için dıyor kimi su kabındakı müşürden diyor 3 gundur arabamı ilk çalıştırmada arabanın hararet lambası yanıyor 10 dk kullanıp stop edıp marşa bas hiç birşey yok herşey zaten çalışıyor fan muşuru yenı termostat yenı antıfızı yenı koydum su eksıltme yokbugun de gıttım hararet muşurunu yeşil renk halkalı gıttım aldım dgştırdım işe gittim hıç yanmadı işten gelıcem garajda marşa bastım yanıp sönuyor :( sonra eve geldım stop ettim marşa bastım yanmıyor normal şimdi sizce nedır bu
1 - Aldıgım muşur arızalı ama hararet ibresi normal
2- Su kabımdakı müşür arızalı
3- Hiç biri :) sizce nedir sorun başına gelen varmı halledebilen yada halledemeyen bilmeyenler için araba td

by_speedvw

su kabındaki musur arızalı malesef
Uçuyoruzz....

golf86

tek satılıyor mu o yoksa komple su kabıdamı degişiyor bırde arızalı olsa hep yapmaz mı ? ısınınca sönuyor ?

servet_volt

Alıntı yapılan: by_speedvw - 23 Aralık 2012, 01:53:28
su kabındaki musur arızalı malesef

Aynen bende onu dicektim. Benimde boru patlamisti sonra bi baktim su kalmamis isik yanip sonuyo.
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

golf86

baktımda su kabı bı butun eger dgşmesı lazsımsa komple dgişecek dıştan takılan sadece soket var  :'(

servet_volt

kabı degıstırmeden once bı o soketten elektrık gelıyomu gelmıyomu onu kontrol et umıt abi.. eskı arac nede olsa kablolarda kopukluk oluyo...

by_speedvw

kabloda kopukluk olsa devamlı yanar lamba bi okuyup bi okumuyor sensör su kabı komple değişiyor değiştirip denemen lazım
Uçuyoruzz....

golf86

arkadaşlar bilmiyorum kesın mı çözdum mevzuyu yoksa geçicimi umarım kesındır sizinde aklınızda olsun su kabına gıden söketı söktum tınaklar oksıt vardı tornavıda ucuyla temızledım bıraz kontak spray yaptım taktım bugun 100 km dolandık seyahat ettık şimdilik sıkıntı yok şeytan kualgına kurşun bilginiz olsun.

servet_volt

O  oksit beni bitirdi... gecmis olsun...

golf86

vallahi kardeşim dediğim gibi yap bakalım belki düzelir.