Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
MK6 Direksiyonu

MK6 Direksiyonu

Başlatan welovetoride, 21 Aralık 2012, 20:22:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

welovetoride

Fonksiyonsuz ve Airbag siz olsada olur arkadaşlar mk6 kasa passat,golf,polo vs direksiyonu arıyorum. ^-^
Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..
www.facebook.com/Lowslowride İnstagram @welovetoride

golfüçyüs

welovetoride

Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..

golfüçyüs

işlem yapmadan uyuyormu peki

welovetoride

golfüçyüs

Alıntı yapılan: murJixx - 22 Aralık 2012, 00:53:39
Hayır ama değişiklik şart :)

kesinlikle, başlangıç baya etkileyici oldu :D umarım zevkle binersin, maşallah diyeyim Allah nazardan saklasın

STAK67

murat o sahibindendeki direksiyonu al yoksa ben alıcam  ::) ::)

welovetoride

Alıntı yapılan: golfüçyüs - 22 Aralık 2012, 02:28:26
kesinlikle, başlangıç baya etkileyici oldu :D umarım zevkle binersin, maşallah diyeyim Allah nazardan saklasın
:) Sağ ol kardeşim eyvallah. Hasan kapak bulamıyoruz kanka :) Airbag kapağı yok piyasada.[/b]

STAK67

patlamış bi airbag bul götür fiberciye  8)

welovetoride

Alıntı yapılan: STAK67 - 22 Aralık 2012, 15:45:04
patlamış bi airbag bul götür fiberciye  8)
ayrıntıları öğrendim ve direksiyon işini biraz askıya almaya karar verdim :D zor iş