Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW Vento GL

VW Vento GL

Başlatan GolfMk1Cabrio, 21 Aralık 2012, 23:25:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Buda benim 2. Volkswagen'im Vento gerçekten çok rahat bir araç daha önce MK3 kullandığım için alışmam pek zor olmadı ama bundan inip MK-1'e binince biraz yadırgıyorum artık gündelik olarak bunu kullanıyorum özellikle bagaj hacmi çok iyi MK-1'in koltuklarını yatırıp üzerine naylonlar,gazete kağıtları koyuyordum jant-lastik taşımak için mübarek kocaman bagaj yapmışlar. Ventoyu gündelik kullandığım için fazla oynamayı düşünmüyorum kısmetse MK-1'imdeki ATS Cup jantları buna takıcam yakında yapıcağım değişiklikler belli kafamda çift çıkış egzoz ucu,spor direksiyon,ATS Cup,xenon fazlası yok kafamda ilerde olursa bide VR6 karlık koyarım tam olur  :tamamdir Bu arada araç 1.8 ADZ motor GL modeli yani sunroof ve yol bilgisayarı hariç en fulü  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

MeTHea35

hayırlısı olsun kardeşim

furkanyldrm

Allah kazasız,belasız,cezasız kullanmayı nasip etsin.

suskun

vento candır gökhan tam boyuna göre hem  :tamamdir :saskin:
H.G WORKS

GolfMk1Cabrio

Eyvallah saolsun cümlemize kazasız belasız İnşallah  :tamamdir Hamit abim MK-1'e sığabiliyorum abi ben  ;D

STAK67

güle güle kullan gökhan. bi kaç foto daha çek koy :) olmaz böyle

htmetin

Sen tuvalete bile bununla gidersin artık..  :D
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

servet_volt

hayırlısı olsun gokhan :) gule gule bın.. :)
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

GolfMk1Cabrio

Yeni birşeyler ekledikçe yeni fotoları koyarız  :) 2 tane 14 inc sac jant aldım kısmetse pazartesi ofset verdiricem  :)

fatih_06

hayırlı olsun allah kaza bela vermeisn.. rengide çok güzel :sevgi:

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: fatih_06 - 22 Aralık 2012, 19:19:01
hayırlı olsun allah kaza bela vermeisn.. rengide çok güzel :sevgi:
Eyvallah abi çok saol bende rengini beğenmiyorum nedense  :) Kafamda spor direksiyon takmak var hatta direksiyonu hazır bile orijinal MOMO ama spor direksiyon göbeği MK-1'in ki uyar mı diye düşünüyorum :=)

STAK67

mk1 göbeğinden farklı diye biliyorum gökhan. mk1 ince freeze oluyo mk2 ve mk3te daha kalın

kemanchi

hayırlı olsun iyi günlerde kullan güzel araba kazasız kullan genç  :tamamdir
metin

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: STAK67 - 22 Aralık 2012, 21:42:33
mk1 göbeğinden farklı diye biliyorum gökhan. mk1 ince freeze oluyo mk2 ve mk3te daha kalın
Bakalım kanka alırım bi direksiyon göbeği sıkıntı değil alışmamışım AIRBAG'li direksiyon kullanmaya patlayacak diye korkuyorum  :D