golf 4 230 km/h

Başlatan emre069, 21 Aralık 2012, 13:50:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emre069

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-bayandan-satilik-golf-4..bursa-da-tek-full-plus-full-siyah-73247852/detay
Herkese selam arkadaşlar.Sahibindende bakınırken bu ilanı gördüm sizce fotograflar gerçek mi? gerçekse nasıl oluyor arkadaşlar bnm araçda devir bitiyor 210 da bu mümkün mü sizce ?

metinmb407

Rampa aşağı bile 210 dan yukarı çıkmıyor. Ama fotoyu nasıl çekmiş anlamış değilim.

selimbzrc

mobilden girdigim için paylaşamıyorum ama google da kadranın sonunu gösteren resimler var
Alınık araba var mı? :) Golf 4 olur 6 olur polo olur...

freegane

birde bayandan demiş ilan başlığında... yalancı  >:D  bu adamdan ben bırak arabayı çorap bile almam  ;D

onurmac

Alıntı yapılan: freegane - 21 Aralık 2012, 14:23:06
birde bayandan demiş ilan başlığında... yalancı  >:D  bu adamdan ben bırak arabayı çorap bile almam  ;D

Aynen :D
Hyundai iyidi Opel Güzeldi Golf Efsane :)

emre069

Alıntı Yapbirde bayandan demiş ilan başlığında... yalancı    bu adamdan ben bırak arabayı çorap bile almam  
+1
Diger fotoda da 235 felan basmıs mubarek :D

uAlper

İnsanlar alemde hayal ettikleri müddetçe yaşar...
                                                    YAHYA KEMAL

umut_mk4

pekı nasıl oluyor 6 ılerı falan mı acep >:(
2015 1.4 125ps highline

ilGhiNC

Bence bu imkansız.Hitler motor o kadar performanslı bi motor olsaydı piyasada başka araç kalmazdı.Ayrıca kadranda kalibrasyon bozukluğu da olabilir bilemeyiz. Bir de fiyatın şişirilmemiş olduğunu iddaa etmiş.Resmen terbiyesizlik.2004 model comfortline alınır o paraya.
CRAFTER TDI 163 ps

xaero

Bu araba bayandansa hepimiz bayanız :)
şaka bi yana ama kadran ayarsız olabilir diye düşünüyorum..

s1nanozk

Alıntı yapılan: freegane - 21 Aralık 2012, 14:23:06
birde bayandan demiş ilan başlığında... yalancı  >:D  bu adamdan ben bırak arabayı çorap bile almam  ;D
;D ;D ;D alışveriş yasaklı yalancı olmuş bu
''ilkinde doktordan dedik olmadı bu sefer bayandan diyelim;melis abla çıkar telefona.'' demişler büyük ihtimal  ;D ;D

SeyitE

hız için yanlış arabayı almışım 2.5 motor yerine 1.6 golf almalıymışım :D

serhan61

herşeyi geçtim hadi diyelim rampa aşağıydı yada gösterge arızalıydı ya adama sormazlarmı 230km/h gelmiş arabanın hararet göstergesi nasıl olurda 90 nın altında olur???

MurdeR

madem o kadar güveniyosun açaydın da plakayı ne olduğu görünseydi..