6n Sorunum Ciddimi ?

Başlatan ycs1907, 17 Aralık 2012, 23:03:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ycs1907

geçenlerde başka motor fotoğrafını  örnek vermıstım ama içim rahat etsin dıye  kendi aracımın fotografını cektım sorun ne olabılır acaba hortum erımıs gıbı duruyor

aracım 97 1.4 16v doch motor

ne yapmamı önerirsiniz ???

neter

secoJazz

benimkide böyle ustama ilk sorduğum şey buydu zaten.. aldığım cevap olsada olur olmasada :)

onurc

bende acık fıltre var ve orası boşta duruyor zaten. sıkıntı yok yola devam kardeş
ok men 8) let s go   :halazn:

west_55

Üstat erimekten çok sanki üst kapaktan o hortumun üzerine yağ gelmiş. Şarj dinamosunda da yağ var.

onurc

araban yag atıyordur kapaktan dogal bu arabada, hırcın suruyorsan g ayet normal
ok men 8) let s go   :halazn:

hunteronur

dostum gecende benimde başıma aynı şey geldi.. istersen o parçayı değiştir ama gerek olmadıgını soyledi usta.. 4 tane ustaya sordum.. rahat ol

atego

Hiçbir şey olmaz içiniz rahat olsun. Herhangi bir kritik görevi yok, ben de çıkardım.

ycs1907

cevaplarınız için sağolun içim rahatladı ..

bi sorunum daha var daha doğrusu bir kaç sorun ..

1) arabayı çalıstırıp hemn ardından ayagımı gaza  dokunur dokunmaz  stop ediyor  bunu  tekrar çalıstırıp denedım  yıne aynı sorunu yaptı  çalıstırp 20-30 sanıye bekleyıp oyle dokununca gaza  stop etmıyor neden acaba ?

2) arabanın içinden klimayı calıstırınca  yanık kokusu gelıyor  bu neden oluyor acaba  ?

atego

1) Arada bana da oluyor, herhangi bir problem değil içiniz rahat olsun :)

2) Yanık yağ kokusu mu geliyor? Devamlı mı yoksa ilk çalıştırmada mı? Yağ kokusu değil ise polen filtresini değiştirin. Uzun süre değişmeyen filtre koku yapar.

azap5555

distribütör ayarsızsa yapabilir, ben ayarlarken doğru açıyı bulana kadar denedim bazı açılarda gaz verince stop ediyordu.doğru açıyı bulunca artık yapmıyordu.

ycs1907

tamam yardımlarınız için sağolun .