golf 4 arka stoptan su alma problemi

Başlatan bermuda24, 16 Aralık 2012, 18:16:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bermuda24

arkadaşlar yağmur yağdığı zaman aracımın sol arka koltuk altında oldukça fazla ıslaklık oluyordu bu şekilde farkettim ve oldukça kötü kokuyordu,bagaj tarafından gelip koltuk altına ve ordan arka ayak yerlerine kadar su geliyordu,bende bu pazar arka döşemeleri söküp suyun nerden girdiğini bulmaya çalıştım bagaj kapağı arasına su tuttum ve suyun arka stoplardan girdiğini gördüm bagaj fitilinde bir sorun olmadığı ortaya çıktı,arka stopları söküp arkasına  silikon sürmek istedim ancak stopları sökmek için m5 pipo anahtar lazımdı bende olmadığı için şimdilik resimde göründüğü gibi stopların üstünden ve arka kısmından köşelerine ok ile gösterdiğim yerlere silikon sürdüm yağışlarda bakalım sorun devam edecekmi sizler içinde başınıza böyle birşey gelirse arka stopları kontrol edersiniz  bilginiz olur normalde önden su alma sorunu oluyormuş su giderleri tıkandığı için benim çok ilginç arka bagajdan stoplardan su alma otaya çıktı   :)

serhat

orada kanalar var tıkanmış olabilir bide aracın comfort pasific stopları takılı onlar takılırken kanalları tıkıycak bişey yapmış olabilirler sıkıntı değil halledlilir :)
WOLFSBURG STYLE ;)

MurdeR

bu kanallar tam olarak nasıl bişey benim stoplarımda orjinal stopları değil spor bi stop takmıştım ben su alma problemim olmamıştı araç bendeyken hiç kanallar nerededir tam olarak yakından fotoğrafı varmı

serhan61

stopların keçeleri var bu keçeler eskiyince su sızdırabiliyor.öncelikle bagajın sağ ve sol pandizot içlerindeki giderlerini kontrol edin tıkandıysa açtırın sonra stopları yerine takarken şeffaf silikonla silikonlayıp öyle takın yerine problem ortadan kalkacaktır.benmde başıma geldi saç kurutma makinesiyle az kurutmadım sorunu bulana kadar :D