VR6 Turbo

Başlatan KaRaKaN61, 03 Aralık 2012, 19:26:47

« önceki - sonraki »

shark55

:) bunu gördükçe huylanıyorum ya :) gti turbo yapasım geliyo :P

KaRaKaN61

Yap kardesim, ama VR6nin sesini tutarmi bilmem  ;D

KaRaKaN61

furkanyldrm

KaRaKaN61

Sagol kardesim.

Manifolduda boyadim dun aksam. Bugun zamanim olursa takacagim. Geri kalan parcalari boyamistim onceden, buna daha sira gelmediydi.  :tamamdir

KaRaKaN61

Hafta sonu alttaki takometreyi almaya gidecegim  :tamamdir

Ve onun yani sira, manifolduda boyadiktan sonra taktim tabiii ki

teyyomk2

Tayyar GürmaN

KaRaKaN61

Motorla devam ettik. Filtreyide yeniledim. Ve turbonun su borusuda akitmaya baslamisti. Kancasi iyi degildi, onuda yeniledim.

06kzn39

Ouzoo

320 Tacho tam bir aygır! :bekleriz: Maşallah, kazasız belasız kullanın :tamamdir
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

KaRaKaN61

Sagolasin kardesim.

Opel astrayida sattim bu arada. Lupo 3L 1.2 tdi aldim. Bu araba 1 litre mazotla 30km yapiyor  :tamamdir

edincol

Alıntı yapılan: KaRaKaN61 - 21 Ocak 2015, 11:23:22
Sagolasin kardesim.

Opel astrayida sattim bu arada. Lupo 3L 1.2 tdi aldim. Bu araba 1 litre mazotla 30km yapiyor  :tamamdir

Hayırlı olsun. Model isminden sonra yazılmış olan 3L de arabanın 100 km de 3lt yakmasına ithafen yazılmış. Bu modellerdeki analog yakıt tüketim göstergesi çok hoşuma gidiyor. Başka hiçbir modelde kullanılmadı galiba.
Akıl yaşta değil baştadır.

KaRaKaN61

Aynen kardesim. Biliyorumda o 100kmde 3L yapmak icin cooooook yavas kullanman lazim hahaha. Ama yinede cok az yakiyor.

KaRaKaN61

GTi 20 jahre edition Kirmizi kemerleride alip taktim  :tamamdir