Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Camları otomatik olan var mı ?

Camları otomatik olan var mı ?

Başlatan GolfMk1Cabrio, 03 Aralık 2012, 02:47:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Arkadaşlar camları otomatik olan var mı ? Benim MK-1'inde camlarını otomatiğe çevirmek istiyorum. Motor olarak ne kullandınız düğmeleri nereye koydunuz ve memnuniyetiniz ne derecede ?
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

trgy

bence mk 1 ve 2 ler de manuel olmalı,arabanın orijinalliğini bozduğunu düşünüyorum.
retro vwgolfmk2

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: trgy - 03 Aralık 2012, 02:58:31
bence mk 1 ve 2 ler de manuel olmalı,arabanın orijinalliğini bozduğunu düşünüyorum.
Orjinalinden otomatik olanlarda var  :) Bence arabaya yakışan orjinaldir illa orjinal olucak diye bazı şeylerden geri kalmaya gerek yok bence  :)

lostys

orj bosch bulabilirsen al, bulamazsan universal.

servet_volt

herkes orjınalden yanadır ama orjınaller anasının gozu oldugu ıcın malesef alternatıf cozumlere yöneliyoruz..

bende arka camlarımı otomatıge cevırmeyı dusunuyordum ozellıkle yazın cok ıhıtyac oluyo malum klımada yok..

ben bıraz arastırdım 3 markanın ıyı oldugunu duydum...

carub ınwells ve mfk

ben olsam senın yerıne 4 camıda otomatık yaparım...

Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

lostys

Alıntı yapılan: servet_volt - 03 Aralık 2012, 05:04:09
herkes orjınalden yanadır ama orjınaller anasının gozu oldugu ıcın malesef alternatıf cozumlere yöneliyoruz..

bende arka camlarımı otomatıge cevırmeyı dusunuyordum ozellıkle yazın cok ıhıtyac oluyo malum klımada yok..

carub ınwells ve mfk

hepsi aynı bok merak etme.. made in prc. aralarında fiyat olarak fark var sadece, gerisi aynı.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: lostys - 03 Aralık 2012, 05:00:27
orj bosch bulabilirsen al, bulamazsan universal.
Öyle yapıcaz gibi orijinal BOSCH biraz zor buluruz. Universale yönelicez  :p

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: servet_volt - 03 Aralık 2012, 05:04:09

carub ınwells ve mfk

Ben zaten arkaları pek kullanmıyorum araç sıfırdan toplanınca arkaya kimse oturmayacak zaten  :) Normaldede benim aracıma 3 kişiden fazla binmiyor arkaya bazen mecbur alıyorum o yüzden arkalara takmaya gerek yok bence  :tamamdir

servet_volt

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 03 Aralık 2012, 05:40:48
Ben zaten arkaları pek kullanmıyorum araç sıfırdan toplanınca arkaya kimse oturmayacak zaten  :) Normaldede benim aracıma 3 kişiden fazla binmiyor arkaya bazen mecbur alıyorum o yüzden arkalara takmaya gerek yok bence  :tamamdir

aracın cabrıo ve 4 camıda ındırıp gezdıgın ıcın demıstım 4 camıda otomatık yapardım senın yerınde olsam dıye...

servet_volt

Alıntı yapılan: lostys - 03 Aralık 2012, 05:15:24
hepsi aynı bok merak etme.. made in prc. aralarında fiyat olarak fark var sadece, gerisi aynı.

tecrube konusuyo :)

bu yaz gectı artık onumuzdekı yaz yapıcam arkaları otomatık..

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: servet_volt - 03 Aralık 2012, 06:08:57
aracın cabrıo ve 4 camıda ındırıp gezdıgın ıcın demıstım 4 camıda otomatık yapardım senın yerınde olsam dıye...
Kanka MK-1 Cabrioların arka camları yarıya kadar iniyor tamamen açılmıyor hem takla barı olduğu için ortada camlar kapalıyken daha bi hoş duruyo üstü açıkken  :)

Mk1GTI

Bende doğan açma sistemi var güzel çalışıyor bide merkezi sisteme bağlı kumandayla kapıları kitleyince camlar otomatik kapanıyor :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 03 Aralık 2012, 07:48:09
Bende doğan açma sistemi var güzel çalışıyor bide merkezi sisteme bağlı kumandayla kapıları kitleyince camlar otomatik kapanıyor :D :D
Arkadaşımın 131 Mirafiori sinde var abi çok yavaş hangi kuş serisine bindiysem hepsi yavaş  :D Universallar onlardan çok daha iyi bende o sistemi kurucam ayriyetten farklı planlarımızda var bakalım  ::)

servet_volt

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 03 Aralık 2012, 08:13:11
Arkadaşımın 131 Mirafiori sinde var abi çok yavaş hangi kuş serisine bindiysem hepsi yavaş  :D Universallar onlardan çok daha iyi bende o sistemi kurucam ayriyetten farklı planlarımızda var bakalım  ::)

kuş serisinin eger camları orjınalden otomatıkse yavas amas sonradan cevrılenlerınkı hızlı :)

bu ıste bı terslık var dedıgınızı duyar gıbıyım ama harbı ole :)