tayland malı 2011 polo sis farı

Başlatan ukordell, 12 Kasım 2011, 12:34:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ihsanks

Alıntı yapılan: kemal_koker - 09 Mart 2012, 17:00:42
İhsan bana da şundan bakarmısın :D

[IMG]http://www.resimyukle.com.tr/view/18770/dsfP1290940.jpg[/img]

kemal cok gec abi bakmak icin yarin ki ucakla donuyorum ki o yer kapandi saat burada 22:00 su anda ama ay sonu yine gelicem buraya o zaman seve seve bakarim ama sanmiyorum olsun buna almanya veya amerikadan bakmak lazim ki amerikada polo yok:)

kemal_koker

tamam o zaman ay sonunda hatırlatıcam abi sana :D aldığını taktır ve foto.ları paylaş . :) hayırlı yolculuklar şiimdiden :)

ihsanks

Tabiki baba ayip ediyosun muhakkak bakarim.Dukakndanda 2 foto paylasiyim istedim :)Son resimin en altinda kirmizi yuvarlak icine aldigim goruntude gorulecegi uzere mercekler var fakat guvenemedigim icin almadim fiyatlari 160dolar civarindaydi:)

kemal_koker

işareti daha kalın yapabilirdin :D biraz zor farkediliyor. mercek 160 $ da işçiliği pahalı. rcd 510 sordun mu

ihsanks

Alıntı yapılan: kemal_koker - 09 Mart 2012, 17:15:05
işareti daha kalın yapabilirdin :D biraz zor farkediliyor. mercek 160 $ da işçiliği pahalı. rcd 510 sordun mu

RCD510 yokmusta RCD210 varmis cikma :D abi bende var rcd510 hicbir ozelligi yok yani su an ayirabilecek param olsa valla o necvoxlardan fln alirim guzel guzel dvd oynatan yoksa rcd510 hikaye sirf goruntu ;) ah ah esas bu gti headlightlari ebayde amerikada satan yer 500dolara ama indianadaymis o yer en yakin chicagoya gidilebilir burdan orada 300km civari uzaklikta yoksa alirdim valla :( ebayden o tarz bisey getirten var mi acaba sikinti oluyor mu gumrukte fln

arda366

Alıntı yapılan: ihsanks - 09 Mart 2012, 17:20:34
RCD510 yokmusta RCD210 varmis cikma :D abi bende var rcd510 hicbir ozelligi yok yani su an ayirabilecek param olsa valla o necvoxlardan fln alirim guzel guzel dvd oynatan yoksa rcd510 hikaye sirf goruntu ;) ah ah esas bu gti headlightlari ebayde amerikada satan yer 500dolara ama indianadaymis o yer en yakin chicagoya gidilebilir burdan orada 300km civari uzaklikta yoksa alirdim valla :( ebayden o tarz bisey getirten var mi acaba sikinti oluyor mu gumrukte fln
150 doları geçmeyince vergi almıyolar sorunsuz geliyor

ihsanks

Alıntı yapılan: arda366 - 10 Mart 2012, 00:23:22
150 doları geçmeyince vergi almıyolar sorunsuz geliyor

Şöyle birşey duydum mesela far aldın numune yazıyolarmış üstüne ve 2 ayrı adrese tek tek gönderiyolarmış o zaman sıkıntı olmuyormuş

Cango

Serviste var orjinal ama tuzlu..:) 2010 model 6R için uymlu diyor