Kardan Mk1' ler

Başlatan yılmazdmrz, 20 Aralık 2012, 20:24:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yılmazdmrz

İstanbula kar düştü araçlarımız kar altında kaldı düşündüm ki herkes kar altındaki araçlarının fotoğraflarını bu konu altında paylaşırsa eğlenceli olabilir. İlk resimler benden  :)

safakaksu90

iyi konu  :D
2.resimde benden olsun  :D

yılmazdmrz

sen taze taze çekmişsin belli  :D

nizam

ben göremiyorum gömüldü yarın çok iş var :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

mustklc

Türkiye kardan yıkılıyor, burda gram kar yok. geçen sene bu zamanlar karı kürüyorduk arabanın önüyle.

Araba binmek içindir..

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

yılmazdmrz

yine kar geliyormuş ozaman çekersiniz inşallah abi  :)

SNCKTR

benım yavru garajda yatıyor ne olacak bı gece anlasalım mk1 cıler genıs bı alanda karda drıft yapalım cok eglencelı olur  :)

panik

bu arabayı almak vesilesi ile foruma üye olmuştum, araba bizim evin önünde 5 seneden fazla yatmıştı, şimdi nerdedir allah bilir 06 us plakası vardı.

sene 2008 ay ocak, hey gidi yıllar

bu da diğer fotoları, slide şeklinde

http://img242.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img242/6333/12015236243g6.smil

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

yılmazdmrz

Paylaşımlar süper daha çok bekliyoruz  :)

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"