Kumanda ile Kapıları Kilitliyorum Birtanesi geri açılıyor nedendir? YARDIMM

Başlatan akdenizli, 19 Kasım 2012, 21:25:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mgg

içerden kilitleyince aynı sorun bendede var.fakat dısardan kumandadan kılıtleyınce kılıtlenıyo

Sinancetintas

Alıntı yapılan: SeyitE - 27 Kasım 2012, 21:56:52
Eğer düşündüğüm gibiyse benimde başıma gelmişti, herhangi bir kapıdaki içten kitleme yeri aşağıda duruyor zorlanıyor kapı bir kitleniyor gibi oluyor sonra geri açılıyor du o düğmeyi civata gibi çevirerek biraz gevişetikten sonra kitlemeyi deneyin.
hacı ben denedim de benim ki dönmüyor.. :S :S denedim ama..
Das Auto..

SeyitE

Alıntı yapılan: Sinancetintas - 03 Aralık 2012, 23:03:02
hacı ben denedim de benim ki dönmüyor.. :S :S denedim ama..

Aynı sistem olmayabilir :) ancak o kiliti sıkıştıran bişeyler var bence...

KaRaKaN61

Kardesim bu problem cok oluyor Golf 4 lerde. Kapinin kilidi bozuk. Kapinin kilidini degistirin problem cozulur. :tamamdir

akdenizli

Alıntı yapılan: KaRaKaN61 - 04 Aralık 2012, 01:03:59
Kardesim bu problem cok oluyor Golf 4 lerde. Kapinin kilidi bozuk. Kapinin kilidini degistirin problem cozulur. :tamamdir

peki switch lerde bu kilidin içinde mi oluyor?
Bana aklı başında bir insan gösterin, onu sizin için tedavi edeyim.  (Carl Gustav Jung)

MurdeR

benimde bu kilit bozuk sanırsam benim sorunum ise şu kapının dili boşta oynayınca sağ ön kapıda kapı açık işareti ekranda yanıyor

KaRaKaN61

Akdenizli arkadasim, Switch derken neyi kast ediyorsun? Ben hollandadan katildigim icin, bizim burda bazi parcalara baska isimle hitap ediyoruz.

akdenizli

Alıntı yapılan: KaRaKaN61 - 04 Aralık 2012, 18:51:50
Akdenizli arkadasim, Switch derken neyi kast ediyorsun? Ben hollandadan katildigim icin, bizim burda bazi parcalara baska isimle hitap ediyoruz.

kapıyı açtığında iç aydınlatmaların yanmasını tetikleyen buton-anahtar ve swicth de denebilir.
Bana aklı başında bir insan gösterin, onu sizin için tedavi edeyim.  (Carl Gustav Jung)

KaRaKaN61

Bildigim kadariyla Golf4de bunlar kilidin icinde evet. Aksama bi bakmam lazim, tam olarak hatirlamiyorum.

Not: Kilidin icinde bunun switchleri.