Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
1984 VW Jetta Mk2 1.6 TDI (ITurbodiesel Intercooler) vs 2005 Audi

1984 VW Jetta Mk2 1.6 TDI (ITurbodiesel Intercooler) vs 2005 Audi

Başlatan 06jetta06, 17 Kasım 2012, 23:47:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

06jetta06

Bizim biraderin akşam kaçamağı :bekleriz:,tasvip etmiyorum tabi. Ama olmuş bi kere  :D. İyi seyirler

http://youtu.be/2ahQ28z0HWQ

STAK67

helal valla :) sağlam yürüyo zaten mk2de turbo dizelden korkucan :D belli olmuyo napıcakları

MeTHea35

06jetta06

Görüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar.Buna bi isim koymak lazım  :) Sizce ne olabilir arkadaşlar  :o      :halazn: -_-_-_-_

kemanchi

metin

chemisamet

audı soforu mu yavas kalıyo yoksa JeTTa harbıden bu kadar cıgerlı mı cozemedım

06jetta06

25. saniye civarında videoda görünüyor, audi 5000 devirin üstünde 140 la giderken. Aşağı yukarı 15 saniyede 140 la gidiyor audi.

chemisamet

Alıntı yapılan: 06jetta06 - 21 Kasım 2012, 00:53:52
25. saniye civarında videoda görünüyor, audi 5000 devirin üstünde 140 la giderken. Aşağı yukarı 15 saniyede 140 la gidiyor audi.
tekrar baktım dogru

salihsefa

;D yok artık lebran ceyms
benim golf mk2 de 1.6 TD kalkış iyi ama bu kadar değil, şanzıman farkındanmıdır short shifterdanmı nedir agalar. arabaya bi kere daha aşık oldum  :D
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

MeTHea35

chemisamet

SeyitE

mk2 1.6 td ler iyi gidiyor vallahi geçen seneki buluşmada basmıştık ( gerçi benim araba problemliydi ama ) 324 td ile mk2 1.6 td ye 140 - 150 km hızda anca yetişmiştim.

06jetta06

Pompa açık değil yani şöyle söyleyim yeni değişmiş motor takozları ile sarsıntıya bağlı olarak bi ayar yaptım mümkün olduğunca düşürdüm (malum devir tasarruf devri bu arabaya boşa binmiyoruz)  :D .Zaten ilk kalkmadan evvel aracın dizel sesi rolantideki ortalama devrini gösteriyor,ancak enjektör ayarı yapılmadı,basıncada haliyle arkadaki sisleri açmak zorunda kalıyor >:D

salihsefa

4,12 pompa fiyatıyla bu jetta ne yakıyor ankara içi üstad? pompa ayarını yakıtla anlayalım :)
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb