93 gti abf motor hakkında yardım

Başlatan kemanchi, 17 Kasım 2012, 14:42:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kemanchi

93 mod gti abf kodlu motorum diğer modeldeki gti motorlarından farklı acaba bu tip motora sahip üye varmı   bilen arkadaşlardan yardım teş.ayrıca izmirden tanıyan varmı aracı.
metin

kemanchi

fotoyu yükleyemedim göndereceğim uğraşıyorum
metin

htmetin

ABF motor değil bu.. 115 bg olan 8 valf
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

barut

Senin motor kodu 2E ile başlıyor olmalı

ABF böyle bişey. Bende izmirliyim ama 1 yıla yakındır Çerkezköydeyim. İzmire geldiğimde de epey gezerim ama denk gelmedim.

kemanchi

abf motoru biliyorum ama bendeki motorda motor kodu abf 003427 nasıl olur ki bende ayda bir çerkerköye geliyorum organizeye iş için
metin

stalkerr

bu motor abf değil bende var gti abf bayraklıdayım....
22 Mayıs Pazar - İzmir buluşuyor...

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: kemanchi - 19 Kasım 2012, 17:14:29
abf motoru biliyorum ama bendeki motorda motor kodu abf 003427 nasıl olur ki bende ayda bir çerkerköye geliyorum organizeye iş için
bu işde bir var mootor ve şase numaranı kontrol ettirr. motor sonradan koyulmuş olablir. tüvtürk de 3 yıl çalışmış biri olarak konuşyorum. bu işi çöz derim.
Exclusive Garage

barut

Alıntı yapılan: kemanchi - 19 Kasım 2012, 17:14:29

Koçak farma tarafındayım  :saygılar

kemanchi

şüpheli olduğu belliydi zaten ya blok değiştirilmiş yada kapak   motor şase no doğru yazıyor iki ay önce muayene oldu araç motor şase doğru   
bilal dediğin gibi işlem görmüş
metin

kemanchi

Alıntı yapılan: barut - 19 Kasım 2012, 23:44:02
Koçak farma tarafındayım  :saygılar
[/quote
3 m oraya geliyorum sizin oraya yakın vaktin olursa tanışırız musaitmisiniz bilmiyorum ?
metin

barut

yakında izmire geliyorum arabalarıda alır görüşürüz  :saygılar