Arka Sislerdeki Sorun...

Başlatan by_tata, 03 Kasım 2012, 18:30:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SeyitE

benim bildiğim gördüğüm bmw hariç doğru dürüst hiç bir araçta yok 2 sis farı zaten vw de orjinali sadece soldur.

rene

Arka sis sadece solda daha hos bence kia larda falan iki tarafli selale gibi yaniyolar cok dandini duruyor tabi vw de o kadar dandik durmaz ama bence gerek yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

metinmb407

Arka sislerimi gelipte taaa kıçıma girenlere bire yakıyorum adam frene bastığımı sanıp yavaşlıyor. SÜrüş güvenliği için bazen şart oluyor çift sis lambası. Onun dışında arka sisleri yakana hayır dualarımı gönderiyorum :)

Merceksiz xenonlara sözüm yok zaten çakıyorum bixenonları istediği kadar selektör yapsın umrumda değil ya adam gibi dönüşüm yaptır yada takma.

rene

Mudur banami bu laf ya mercek taktiracam abi yeterki biraz uyguna bulalim su cikma farlari 500 e raziyim artik fk alayim arabaya takmadan direk merceklerini degistirelim ne dersin :)

metinmb407

Alıntı yapılan: rene - 15 Kasım 2012, 21:06:38
Mudur banami bu laf ya mercek taktiracam abi yeterki biraz uyguna bulalim su cikma farlari 500 e raziyim artik fk alayim arabaya takmadan direk merceklerini degistirelim ne dersin :)

Sen neden alındın paşam :) Sana demedim ki farlarında xenon varsa daha karşılaşmadık :D Önümüzdeki günlerde konuyu patlatacam bununla ilgili :D