Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
1981 Mk1 GLS - Sayfa 3

1981 Mk1 GLS

Başlatan Firestarter, 19 Ekim 2007, 12:02:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sile-R

GTi ya da vr6 şanzımanları ve difr. oranları zaten 302 km/s hıza çıkmaya müsade etmez...Bu oranlar ile oynanırsa 302km/s hıza müsade eder ancak bu seferde uzayan vites oranları güçlü hatta dtorklu bir motor ister...stock motorda bu oranları beslemeyemez mutleke modifiye etmek gerekir..Atmosferik olarakta bu hıza çıkacak güce ulaşmak çok zor...
...

cHaMeLeOn

arkadaşlar bu aracın alım satım masrafı ne kadardır?

golf-line2

AhMeTH61

bence çok abartılı

escocem

bu aracın yapılış aşamaları ile ilgili belki 100 tane foto vardı elimde 2000in başlarında bi tarihte sanırım prosetin sponsorluğuyla yapılmıştı..denilene göre 16.000 civarında para harcanmıştı..emek vardı ama orjinallik adına hiç bir şey yok..

cabrio63

car wolf

ben sanki o arabayı gördüm yapılırken bizim motorcu ustamızın dükkanında vardı özenle topluyorlardı rengi vs. herşeyi aynı çok para harcamışlarda büyük ihtimalle bu o araç (kartal sanayi sitesinde şehit oto da gördüm)
My Cars Audi & Vw Germany Style

Firestarter

İnşallah. Keşke kenarda biraz birikmiş biraz para olsaydı da, alabilseydim şunu.  :-\

meytoo

bu ilan güncelmi:??

Firestarter

En son satılacaktı diye duymuştum sahibinden ama şuanki durumunu bilmiyorum. Yolun Göztepe' ye düşerse, uğrayıp bakabilirsin araca, hala oradaysa tabi.

lostys

Alıntı yapılan: Firestarter - 19 Ekim 2007, 12:02:25
Araç, Göztepe San.Sit.'de, bir dükkanın içinde bekliyor. Sahibi bize kendisi gösterdi. Bende buraya ilanını koymayı uygun gördüm. Aracın bir yıldır bu şekilde durduğunu söyledi. 1.1 motor, karbüratörlü ve resimlerde görüldüğü gibi temiz bir araç. Fazla yorulup,hırpalanmamış. Aracı az çok incelememe rağmen, herhangi bir yerinde çürüğe rastlamadım. Alt ve tavan döşemeleri yeni yapılmış ve kapılar hala orjinal şekilde, işlem görmemiş (çok rahat açılıp kapanıyor, şaşırdım doğrusu). Yan aynalar içerden ayarlanabiliyor. Masrafsız gibi gözüküyor ve 3.000 YTL fiyat istiyorlar, ayrıca aracın 450 ytl gibi de bir borcu olduğunu söylediler. Alıcısı olursa bari bizim siteden olsun istedim  :)

üstat araç satıldı mı acaba ? satılmadıysa görüşebilir miyiz?

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

lostys

yapma ya.tüh.arıyorum bende böle yatan haberiniz olursa iletiverin bi zahmet :)