Ön salıncak takozu montajı

Başlatan tatarlar, 07 Nisan 2014, 00:11:09

« önceki - sonraki »

tatarlar

Merhaba arkadaşlar
Golf 1 de Ön salıncağın ön kısmına takılan lastik takoz yönlü. Bir tarafının kenarı daha kalın. Bu kalın taraf ne tarafa takılacak .Birde Ön disk kaliperleri taşıyıcıya bağlayan 2 tane parlak alyan başlı vida var. Üzerinde kaliper geziyor. Bu vidaların biri düşmüş. Bu vidalardan nerden bulabiliriz. Ön frenler GTI tipi .

fatih_06

takozu bilemiyorum fakat alyanin digerini söküp hirdavatcilarda bulabilirsiniz

eses GTI

Lastiğin kalın tarafı öne geliyor civata hırdavatçıda falan bulunmaz içi 6-7 alyan çapı 10mm vidası 8 metriktir tornada yaptırcan yada yeni bulabilirsen alcan yada çıkma bakacan fren kalipiyeri bu şekilde sorun çıkarmıyormu kolay gelsin

tatarlar

Lastiğin kalın tarafı öndeydi fakat salıncak arka kısmı çok fazla geriye kayarak arkadaki takozun içine giriyor. Tabi öndeki takozun üstündende kayarak ön takozun takılı olduğu yatağın arkasına sürtüyor

fatih_06

Alıntı yapılan: eses GTI - 07 Nisan 2014, 22:35:42
Lastiğin kalın tarafı öne geliyor civata hırdavatçıda falan bulunmaz içi 6-7 alyan çapı 10mm vidası 8 metriktir tornada yaptırcan yada yeni bulabilirsen alcan yada çıkma bakacan fren kalipiyeri bu şekilde sorun çıkarmıyormu kolay gelsin
o kadar zor bi civata oldugunu tahmin etmemistim o zaman en sagliklisi digerini söküp tornacida yaptirmak olur.
  bide yukarida yazdiklarinizdan bisey cikaramadim :) foto cekip koyarsaniz bilgisi olan arkadaslar yardimci olacaktir

eses GTI

o zaman kalın tarafını arkaya ver kaymaz