81 model golf gti 1,6 16v silindir alt bloğu

Başlatan cHaMeLeOn, 18 Ekim 2007, 10:10:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cHaMeLeOn

merhaba arkadaşlar. 81 model golf gti 1,6 16v silindir alt bloğu arıyorum. (istanbuldayım)

teşekkürler.

escocem

bu gün yada yarın sanayiye gidicem bi rektefiyecide bizim motorların baya parçası var sorayım acele etmezseniz..bi abimdede dizel pompası var lazım olursa görüştürürüm...

Firestarter

Tamam Cem, iyi olur. Arkadaş arıyor bayadır, bulamadığını söylemişti  :-\

warlock

Mk1 ok 1,6 oda ok 16v nasıl oluyor burda bir yanlışlık olmasın...   Aracın tam motorunu bilsek de ona göre yardımcı olmaya çalışsak....   

G60

Başka bir konuda bende sordum 16v olup olmadığından emn misin diye, ama cevap gelmemişti.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

escocem

dizelin bloğuna(faturalı)700 ytl son fiyat verdiler...2.2 audi motoru var 2000 ytl full enjeksiyon :D

Firestarter

Saol, ben arkadaşa senin tel.'ini verdim. Bir görüşecek seninle Cem, detaylar için  ;)

escocem

ok görüştük arkadaşla sabah..bu gün bakacağı yerler varmış ona göre dönecek bana tekrar..

cHaMeLeOn

arkadaşlar kusura bakmayan araçların acemisiyiz. 16v falan bana söylenen. bu arada blok değişimiin ruhsata işletilmesi kaç para acaba. işçilik+ruhsata işletme+blok anlaşılan 1500 ytlyi gözden çıkarmak gerekir gibi geliyor bana.

warlock

Evt ona buna sormaya kaldımı alıcağın fiyatlar makul gözükür bu konularda ama bismillah deyip başladığında evdeki hesap çarşıya uymaz hiçbir zaman için....   

Bence acele etme bu konularda zamanla en güzeline sahip olabilirsin aceleci olma...

escocem

Alıntı yapılan: cHaMeLeOn - 19 Ekim 2007, 15:59:16
arkadaşlar kusura bakmayan araçların acemisiyiz. 16v falan bana söylenen. bu arada blok değişimiin ruhsata işletilmesi kaç para acaba. işçilik+ruhsata işletme+blok anlaşılan 1500 ytlyi gözden çıkarmak gerekir gibi geliyor bana.
sen yeni sorunlu bir araç alacaksında onun içinmi sordun bloğu yoksa kendi aracındamı problem var?bnm fiyat aldığım blok ankaradfan gelcek dayı öle dedi.direk ankaradan sorarsan daha uygun bulabilirsin..bizim araçların dizellerinin parçaları pahalıdır benzinli blok olsaydı aradığım en fazla 500 ytl olurdu en kralı zamanında sağolsunlar ne kadar gti varsa diesele döndürmüşler sağolsunlar bize parca gerktimi uygun oluyor:)

warlock

Sanırım GTI bloğu arıyor arkadaşta...  Ama dediğin gibi bu işlem alınacak araca ise hiç bulaşmasın...

cHaMeLeOn

evet alınacak aracaydı ve vazgeçtim bende :) kısmet başka bi gti a