UZAKTAN KUMANDAYI KODLATTIM YANLIZ....

Baþlatan 6NCURESHOT, 11 Ekim 2012, 20:56:56

« önceki - sonraki »

6NCURESHOT

SLM ARKADAÃ...žLAR ARACI ALDIÃ,,žIMDAN BERÃ,,° 5-6 AYDIR ANAHTARLA AÇIP KAPATIYORDUM KAPILARI.2 GÜN ÖNCE KUMANDA KODLATTIM HÃ,,°Ã‡ BÃ,,°R SIKINTISI YOK ÇALIÃ...žIYOR.

BÃ,,°ZÃ,,°M MERKEZÃ,,° KÃ,,°LÃ,,°TLERÃ,,°N ÇIKARDIÃ,,žI BÃ,,°R SES VARDIR BÃ,,°LÃ,,°RSÃ,,°NÃ,,°Z KÃ,,°TLENÃ,,°RKEN YADA AÇARKEN

KONTAÃ,,žI ÇEVÃ,,°RÃ,,°P STOP ETTÃ,,°Ã,,žÃ,,°M AN O SES GELÃ,,°YOR FAKAT HÃ,,°Ã‡ BÃ,,°R YER KÃ,,°LÃ,,°TLENMÃ,,°YOR DEPO KAPANIÃ,,žA KADAR BAKTIM. :)

BÃ,,°R ANLAM VEREMEDÃ,,°M BU UZAKTAN KUMANDAYLA NE ALAKASI OLABÃ,,°LÃ,,°R.
BÃ,,°R ZARARI OLUR MU? Ã,,°LERDE HÃ,,°Ã‡, BAÃ...žINA GELEN OLDU MU YADA NORMAL BÃ,,°R DURUM MUDUR :)

KAAN60

zararÃ,,± olacaÃ,,ŸÃ,,±nÃ,,± sanmÃ,,±yorum bendede start ve stopta yine aynÃ,,± kilit pompasÃ,,± çalÃ,,±Ã...ŸÃ,,±yor çünkü bende çocuk kilidi var aracÃ,,± çalÃ,,±Ã...ŸtÃ,,±rdÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±m an kapÃ,,±lar kilitleniyor stop ettiÃ,,Ÿim an açÃ,,±lÃ,,±yor belki sendeki alarda çocuk kilidini iptal etmiÃ...Ÿlerdir ama motor çalÃ,,±Ã...ŸÃ,,±yorduk takma bence.
_-OÃ,,žLUM ve POLOM-_

alyekrm

bendede bazen merkezi kilit pompasÃ,,± sureklÃ,,± arabayÃ,,± acmaya calÃ,,±sÃ,,±yor sankÃ,,± yalnÃ,,±z arabayÃ,,± calÃ,,±stÃ,,±rÃ,,±nca durum duzelÃ,,±yor kumandaylamÃ,,± alakalÃ,,± acaba :S

MetinTekin

ArkadaÃ...Ÿlar benim benzin deposu kitlenmiyor neden olabilir?
35_AG_8308 96' 2KapÃ,,± Mavi_Ã...žimÃ...Ÿek PoLo

6NCURESHOT

kaan60 doÃ,,Ÿru kardeÃ...Ÿim çalÃ,,±Ã...ŸtÃ,,±rÃ,,±kende aynÃ,,± ses geliyor.peki alarmdan iptal ettilerse motor neden çalÃ,,±Ã...ŸÃ,,±yor sonuçta ordaki sigortalardan birini iptal etmiÃ...Ÿlerdir.motorunda çalÃ,,±Ã...ŸmamasÃ,,± lazÃ,,±m motor çalÃ,,±Ã...ŸÃ,,±rsa kapÃ,,±lar kitlenmesi lazÃ,,±m ayrÃ,,±ca bi ikilemde kaldÃ,,±m Ã...Ÿimdi bi elektirikçiye göstereyim en iyisi.

hadesksk

Alýntý yapýlan: MetinTekin - 12 Ekim 2012, 11:31:45
ArkadaÃ...Ÿlar benim benzin deposu kitlenmiyor neden olabilir?

Yaf o sorun bende de var benzini çekecekler die ödüm kopuo :D sanÃ,,±rÃ,,±m kapakta biÃ...Ÿiler var

Çağatay

Aynen zaten Ã,,±Ã...ŸÃ,,±gÃ,,± zor söndürüyoruz  :D :D