Konuyu hortlatiyorum bendr almak istedim fakat urun kapanmis. Yardimci olabilecek arkadasim varsa bekliyorum...
ben almistim bunlardan , aydinlatma fena degil amma velakin camlari ikisinde catladi , sanirim sicaktan 55 watt ampulle kullandim gerci ama yinede sikinti oldu aynisinin ledlisi var fiyat farki var ama onu tavsiye ederim6N 99 AEE 1.6
Ahah o kadar traş diyosun cok sagol arkadasim alicam bu sisten goruntu cok iyi ama aydinlatma konusunda ne diyorsun?
MAdem böyle birşey açtık dün basıma gelen bi olaya bari çözüm bulmak için bişeyler sorayım benimde sağ sis farının dun çercevesi düşmüş sis farı yerinde duruyor ama siyah olan çercevesi yok onu nereden buluruz bilen duyan yada çıkma bişeyler elinde olan varmıdır?
http://www.parcatreni.com/volkswagen-polo-on-tampon-izgarasi-sag-sis-far-delikli-1995-2001-12682.htmlaradığın bu ürünmü ?
Aynen hocam aradığım bu ürün fakat acaba bunu alıp taksak diğeriyle arasında bi fark olurmu yoksa ikisinidemi değiştirmek lazım kararsız kaldım
Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.