hararet göstergesi

Başlatan remo1335, 08 Ekim 2012, 11:43:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

remo1335

Öncelikle herkese MERHABALAR...
Arkadaşlar bende 2000 model bora 1,6 Trendline var daha yeni eldım sayılır. Problemim şu ki hararet göstergesinin 0 da olduğunu farkettim yeni olan bişey >:( bazen 90 a yakın oluyo bazen 0 da kalııyo ben hararet müşüründen olduğunu düşünüyorum ama sizin de değerli fikirlerinizi alayım dedim. Ayrıca bu hararet müşürünün değişimi kolay mı ve bana aşağı yukarı kaça patlar. Bilgilendirirseniz çok mutlu olurum şimdiden herkese TEŞEKKÜRLER...

metinmb407

Hararet 90 a çıkmıyor mu yoksa çıktıktan sonra düşüyor mu?

remo1335

Valla bazen çıkıyor seyir halinde bazen bi bakıyorum 0 a inmiş. Nadirende olsa ara derecelerde de gördüm.

metinmb407

Hararet müşiri ve termostatı kontrol ettirin. İkisi beraber en fazla 100 lira tutar.

remo1335

Teşekkür ederim ilginize en kısa zamanda göstereceğim...

drn

aynı sorun bende de var dı hararet müşiri ve termostadı değiştirince çözüldü problem

metinmb407

Önemli değil geçmiş olsun :)

remo1335

Alıntı yapılan: metinmb407 - 08 Ekim 2012, 12:07:19
Hararet müşiri ve termostatı kontrol ettirin. İkisi beraber en fazla 100 lira tutar.
Geçen gün hararet müşürünü değiştiler orda gösterge düzeldi ancak hala 90 dereceye geç çıkıyor ve düzensiz görünüyor. Galiba termostatı da değiştirmiyi gideceğim. :(

the0ne

termostat arızasına benziyor araç hızlandıkca (havayı çok aldıkca) hararet düşüyorsa termostattan eger hiç kalmıyorsa hararet müşüründen