MK1 VE MK2 ARTILARI EKSİLERİ NEDİR.

Başlatan beyto6161, 25 Eylül 2012, 23:24:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beyto6161

ARKADAŞLER 7500E BANA NE ÖNERİRSİNİZ BEN MOTOR SECENEGİ OLARAKTA PEK BİŞE BİLMİYORUM HIZIN COK ÖNEMİ YOK AZ YAKIT OLSUN YETER.

gipsykings

davut

hocam arkadsin önerdigi araci bende öneriyorum az yakar cok kacar  zaten golf2 yide 7500 e zor bulursun bulksan bile ya cokk acil olarak satlik bulacaksin ki beklemek lazim yada  döküntü motorundann  falan ümidi kesmiş bi araba alirsin o yüzden mk1 e yönel  yakit olarak  mk2den daha az  ha bide tabi  dizel bi aracmi ariyosun  benzinli-lpg limi onuda söyle  bunlarin hepsi fiyat faktürü sonuc olarak

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

davut

:) cürük mk2 görmedinmi ben cok gördümm  valla   

golf-line2

beytullah buluruz sen söylediğin işi hallet önce  ;)

htmetin

Alıntı yapılan: davut - 26 Eylül 2012, 15:24:24
:) cürük mk2 görmedinmi ben cok gördümm  valla   

Yani nispeten :) Toplasan 20 tane görmüşümdür :)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

davut

:) ya orasi öylede  işte sans oda gelir alicisini bulur  :) yoksa tas gibidir mk2ler   ama ben mk3 hastasyim :D

beyto6161

arkadaşlar yorumlarınızla banada bi güven geldi golf alma konusunda. ben  bu ayın 27sinde avrupa şampiyonasında dövüşcem inşallah derece yaparsam aldıgım parayla alcam. arkadaşın önerdigi araba gercekten cok iyi görünüyo ama 1 ayım var daha maddi acıdan.

beyto6161

peki  lpg benzınlı  böyle bi arabayla dizel arasında yakıt farkı performans farkı ne kadar olur. bi fikriniz varmı?