Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
trafik kazası golf4 ford transıt - Sayfa 2

trafik kazası golf4 ford transıt

Başlatan gökhanpolizei, 30 Nisan 2012, 23:07:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

küçükkaranlık

arkadaşlar buna benzer ufak bir kazada ben yaptım ama çok şükür sadece ufak bir çizikle kurtuldum. hakikaten golflerin arkasına yanaşmayacaksın  :D

Sinancetintas

Dostum Çook Geçmiş olsun.. Allah herkesi kazadan beladan polisten cezadan korusun.. ;)
Das Auto..

rene

maşallahı var banada arkadan 3 defa çarptılar en sonunda el kadar boya yaptırdım çizikler oldu diye vuranlar hep darmadagın oldu ahhh orjinallik gitti diye ınıyorum bakıyorum Allaha çok şükür bişey yok...aracın direnç noktası onemli gerçekten arkadan vuran hep daha çok hasar alıyor fren yapıp burun eğildiğinden fakat Golf ün tamponların maşallahı var içine beton dökmüşler sanki.

gökhanpolizei

Alıntı yapılan: Sinancetintas - 12 Eylül 2012, 19:29:39
Dostum Çook Geçmiş olsun.. Allah herkesi kazadan beladan polisten cezadan korusun.. ;)
dostum allah kazadan beladan korusun ınşallah ama polisi bilmem benim bir sorunum yok onlarla :D  8)

Sinancetintas

Polisin polisle sorunu olmaz tabii ki, şahsına konuşmuyorum ama öyle polisler varki osuruktan sorun yaratıp sorun olanlar.. Duanın o kısmı olanlara gitsin o kısmı o zaman.. ;) ;)
Das Auto..

gökhanpolizei

haklısın oyle arkadaşlar var ama ne yaparsın her meslekte oldugu gıbı bızdede meslek ahlakına uymayanlar var....... :-[

Sinancetintas

Herkesi Allah Bildigi gibi yapsın.. Herkesin yaptıgı iyilikte kötülükte kendine.. En Sevmedigim de ne biliyor musun O güzelim üniformanın içine girince kendilerini ilah sananlar..
Das Auto..

gökhanpolizei

inanırmısın ben oyle kısılerı gorunce kendı mesleğimden soguyorum...ama ne yaparsın kişilik meselesı işte önune geçemezsin

merdinc

gecmis olsun, gecen ay benim golfun sag on camurluk kismindan clio girdi. clionun sol camurluk tampon ve far paramcarca bende ise sadece ufak bi gocme oldu o kadar. golfun ne kadar saglam oldugunu tartismak bence cok yersiz 8)