Golgf 4'den Sonra Ne Alınır.

Başlatan acarkan, 09 Eylül 2012, 10:20:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

acarkan

99 golf 4 otomatik 145 binde satıyorum yerine ne alayım arkadaşlar fikir verirseniz sevinirim limit 30 Bin TL

rene

32 ye falan çıkarsan Golf 6 trendline alabilirsin 1.6...

Jetta Midline biraz şansın varsa benim gibi km takıntın yoksa comfortline olabilir..

Focus 2 Ghia alınabilir güzel ve dolu arabadır...

Opel Astra H 50-60 bin km altı 1.6 bulabılırsın Vw nın yeri tutmaz ama seçenek.

Golf V Goal falan olabilir ama Golf 4 ten sonra eskisi daha iyiydyi diyen çok olacagı için moralimi bozmamak için almam yoksa Focus ve Astradan iyidir herzaman..

gökhanpolizei

audi a3 ten başkası kesmez .................:D..

furkanyldrm

mussel

Alıntı yapılan: gökhanpolizei - 09 Eylül 2012, 13:40:35
audi a3 ten başkası kesmez .................:D..
Fena bağımlılık yapar,vw unutursun. ;D
03.06.2005

white quattro

quattro

Sinancetintas

açıkçası bende Almancılardan ve burada bi arkadaşımdan gördükce 2004 Audi A4 1.8T Quattro 'yu bende ister oluyorum ama araçımı seviyorum..
Das Auto..

xq288

biraz daha çık fiyatta  Golf V TSİ al derim... o parayada bulunurda biraz zaman gerekli temizi için...

geniş olsun dersen ; Audi A4 B6 kasa 1.6 derim , Passat B5.5 1.8T olabilir (biraz gitsin dersen ve LPG ile uyumlu bir motor  birde lacivert olursa tadından yenmez)

astra , focus , civic konfor bakımından garip gelebilir astra biraz daha iyidir..

rene

A3 diyosynuzda sportback 100bin alti temizleri 36-37...cok baktik 33-34 olanlarin bile cogu Pert yada km lerin basi donmus

gökhanpolizei

eee kalıteye bınmek bıraz yürek büraz cesaret bırazda maddıyat ıster... ılk ıkısı hepimizde var da işte maddıyat belımızı kırıyo 8)

emirdede

bendede 99 comfortline var otomatik-sunrooflu,190 binde.satmayı düşünüyorum,sen ne kadar istiyorsun acaba.Bende senin gibi sonrasında ne alacağıma karar veremedim o yüzden kararsızım.JETTA ların fiyatı iyi gibi görünüyor

OffLineR

Alıntı yapılan: xq288 - 10 Eylül 2012, 01:00:34
biraz daha çık fiyatta  Golf V TSİ al derim... o parayada bulunurda biraz zaman gerekli temizi için...

geniş olsun dersen ; Audi A4 B6 kasa 1.6 derim , Passat B5.5 1.8T olabilir (biraz gitsin dersen ve LPG ile uyumlu bir motor  birde lacivert olursa tadından yenmez)

astra , focus , civic konfor bakımından garip gelebilir astra biraz daha iyidir..

Golf V yerine VI olursa yukarıdakilerin hepsine katılıyorum :)
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)