Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Almanyadan Hurdalıktan Ebaydan ne istiyosanız mesaj atabiilirsiniz .. - Sayfa 5

Almanyadan Hurdalıktan Ebaydan ne istiyosanız mesaj atabiilirsiniz ..

Başlatan cengizhan_mk3, 02 Eylül 2012, 00:02:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

scarden

cengiz kardeş golf 4 25 any ön karlık yan maşpiyel bulabilirmniyiz hurdalıktan acaba

nurigökay

Alıntı yapılan: nizam - 06 Eylül 2012, 10:08:00
ne renk arabanın içi ?
siyah renk kardeş ama bu iki çeşit biri küçük kareli diğeri de kareli ama karelerin içi çizgi çizgi anlatabildinmi bilemedim benim ki küçük kareli olandan 2000 ve öncesi yani.serviste sadece arka sırt bölmesi tek parça için 700 tl istediler.yardımcı olursan çok sevinirim

gipsykings

Mk 2 Golf (kelebek camlı) sağ ve sol ayna (içerden kumandalı) bulabilirmiyiz?

asc61

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 05 Eylül 2012, 00:19:38
+1 bulunabilir diye düşünüyorum..
Kardeşim bulabilirsen özelden ulaşabilirsin bana.Teşekkürler

cengizhan_mk3

kardeşim siz yazın olabilecklere +1 yapıyorum zaten ajandama yazıyorum not alıyorum araştırma yapılı parça bulununca haberdar edilip ücretleri hakkında bilgi verilecek anlaşılırsa alınıp getirilecek  :tamamdir :tamamdir :tamamdir

tiesto1535

ØSîRîS

Alıntı yapılan: scarden - 06 Eylül 2012, 15:33:55
cengiz kardeş golf 4 25 any ön karlık yan maşpiyel bulabilirmniyiz hurdalıktan acaba

ön karlık ve maşpiyel aynen katılıyorum...

Sinancetintas

Hacı tamponu getiremez yaa.. ben bi egzoz'u sokamadım özel arabamla hatta arabamdan çıkan orginal farlara bile laf ettilerde bişey dedirtmedim.. ama sıfır ürünler 200Tl'ye kadar vergisiz sokulabiliyor.. gerisi için faturasıyla gümrük vergisini ödeyerek sokabilir.. ;) Konuştugum olay kapıkule'de oluyor.. ;)
Das Auto..

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: ØSîRîS - 09 Eylül 2012, 12:35:35

ön karlık ve maşpiyel aynen katılıyorum...
kardeşim hurdalıktan illaki bulunur diye tahmin ediyorum ama kaba parçalar sıkıntıda yaratabilir gibi bir düşüncem var siz yazın ben mesajların hepsini okuyup not alıyorum cevap vermiyorum dye merak etmeyin.. buylduğum an özel mesajdan mesajlarınınız gelecek sıkıntı yok.  :tamamdir :tamamdir