Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
yeni yakıt degeri rekorum

yeni yakıt degeri rekorum

Başlatan lancelot, 23 Ağustos 2012, 21:13:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lancelot

Arkadaşlar Ankara şehir içi ve Ankara  Bodrum turgutreis arası totalde 150 tl lik Lpg ile 900 km yol yaptım. Buda 16.6 kuruş yapıyor.  Bagaj ful dolu, aracın icinde 5 yetiskin 1 çocuk. Benzin deposu ful dolu lpg tankıda full dolu idi. Buradan koray'a sesleniyorum, kanka arabaları satmayalım.   :D  ;D

lancelot

lancelot

Dönüş yolunda toplamda 840 km yol yaptım, ankara içerisinde gezilmedi. Dönüş yolunda gündüz çıktığım için akşam saat 7 ye kadar yani toplamda 4 saat boyunca klima açık vaziyette 100-110-120 km/h olarak geldim. Bu hızlardan aşşağıya düşmedim. hatta bi ara 2009 audi a4 ile aoynaştık 160 - 180 arası bi hız yaptım. işin özü 840 km yi bu sefer cimri kullanmadan gelmiş olsam bile totalde arabaya 150 tl lik lpg daha aldım ve şu anda göstergedeki 4 ışıktan 2 si yanık vaziyette. Depodaki lpg bitmediği için kaç kuruş yaktığını hesaplamadım.  Dizeli kim ne yapsın diyorum...

burak_37

Alıntı yapılan: lancelot - 25 Ağustos 2012, 15:10:28
  Dizeli kim ne yapsın diyorum...
Hocam oldumu şimdi bu  ;D koskoca arabaya lpg mi takalım yani  :D

kqray

Kankaaaaa senin araba hiç yakmıooooo :)) valla satma işi iptal oldu zaten binmeye devam :)

lancelot

valla hocam içimden geldiği gibi yazdım  ;D CNG dizel karekteristiği gösteriyomuş dizellerede CNG taktıralım  ;D
-------------
Satmaya kıyamıyorum kanka'da, bu gün doğuş otodaydım, Pederle benim kanıma girdiler şu sıralar sıfır jetta 1.2 Tsi highline düşünüyoruz :D

inan-92

Alıntı yapılan: lancelot - 26 Ağustos 2012, 20:33:51
valla hocam içimden geldiği gibi yazdım  ;D CNG dizel karekteristiği gösteriyomuş dizellerede CNG taktıralım  ;D
-------------
Satmaya kıyamıyorum kanka'da, bu gün doğuş otodaydım, Pederle benim kanıma girdiler şu sıralar sıfır jetta 1.2 Tsi highline düşünüyoruz :D

aracınız kaç model bende passat 1.8t düşünütorum :)

car wolf

bende mi tüp taksam :D ama marka ve en önemlisi ustadan kaynaklı olan birşey herkes takamıyor adam gibi ben bir tane freelander jeep yaktım o yüzden tepkinliyim  :-\
My Cars Audi & Vw Germany Style

lancelot

Alıntı yapılan: inan-92 - 12 Eylül 2012, 19:24:21
aracınız kaç model bende passat 1.8t düşünütorum :)

hocam ilanım var. Bi bak sonra gelip bakarsın araca, hayırlıysa olur :)