Yaz gününde düşük hararet

Başlatan gti_svc06, 30 Ağustos 2012, 16:53:41

« önceki - sonraki »

gti_svc06

Arkdaşlar bugün sabah beypazarından ankaraya aracımdala dönerken bişey dikkatimi çeken ve kafamı karıştırdı 90 100 km hız ile 115 km yol yaptım ve geldigim noktaya karada aracın hararet göstergesi 70-75 civarındaydı hep 90 geldigini görmedim düz lüklerde 160 180 km kadar cıktım 90 gelmesi için ama bitürlü hararet 70 75 den yukarı cıkmadı sizce uzun yolda normalmi bilemedim bn  :( şehir içindendede cok farklı bi durum olmuyor 90 a anca trafikte dur kalk yaptıgım zamanlarda görebiliyorum bnm araçtamı bi anormallik var yoksa normal olması gereken bumu

gokhan146

gokhan146

araç böyle daha fazla yakar hafife alma :tamamdir

htmetin

Veya termostad açık kalmış (Arızalı yani :) ) Onu değiştirmen gerekebilir.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ALPER.

Alıntı yapılan: htmetin - 30 Ağustos 2012, 17:38:35
Veya termostad açık kalmış (Arızalı yani :) ) Onu değiştirmen gerekebilir.

daha yüksek ihtimal  :tamamdir

ibrahimd3506

merhaba
tolga hocam termostat problemin var.nalet termostat da çok kötü bir yerde sökmesi zulüm.

ArudA

kesinlikle termostat açık kalmış
değiştirmek için direksiyon pompasının sökülmesi gerek
DRİLL

servet_volt

aynen termostat da sorun var. 20 tl behr marka ... benımde basıma geldıdı zamanında...
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

gti_svc06

Teşekürler ardaşlar bilgilendirdiginiz icin bi sorum daha olcak bana ne gibi sıkıntı cıkartabilir.

htmetin

Yakıt değerlerin artar.. Özellikle kışın..
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

htmetin

ibrahimd3506

merhaba
benimde kış günü termostat yolda açık kaldı.aydın-denizli-afyon ankaraydı.denizliden sonra duradura geldim.20kr.yakan araba 38kr. yaktı km başı arabada donduğumuzda cabası allahtan gaz beyni donmadı.