×

Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Ankara kapı switch tamiri yapan yer
 

Ankara kapı switch tamiri yapan yer

Başlatan ozkan_misirli, 01 Ağustos 2012, 14:58:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozkan_misirli

Arkadaşlar epeydir foruma giremiyordum. Yaklaşık bir ay önce arabada bazı sorunlar ortaya çıkınca  her zaman gittiğim yerden farklı bir yere tavsiye üzerine gittim. İyiki de gitmişim.Araba kasislerden geçerken iç lambalar kendinden yanıyor sönmüyordu. Ustaya sorunu anlattım. Sorunun kapı switchlerinden kaynaklandığını söyledi. Bagaj switchi hariç diğerlerinin tamirini yaptığını söyledi. Benim sol ön ve sağ arka kapı switchleri arızalıymış.Tamir etti. Tanesi 35 TL'den. Ankara'da yer arayan arkadaşlara duyurulur.

Ayrıca sağ iç kapı ışığı ve klima bölümü aydınlatmasını da yaptı. (Arabayı aldım alalı yanmıyorlardı)

Duyduğum kadarı ile elektronikte Ankara'nın bir numarası. Arabanın tüm tamirlerini yapıyorlar. Bundan sonraki yerim inşallah ora olacak.

Adı NAM OTO, Ali Usta  Erciyes işyerleri sitesinde. Yeni 187. Cadde. ACity'nin yanından Erciyes işyerleri tabelasının olduğu yerden girin. 500m ilerde. Sorarsanız herkes biliyor.0533 230 30 38
0312 397 33 03
Ya yol ol, ya yol ver ya da yoldan çekil