Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Ramazan Bayramı mesajları - Sayfa 2

Ramazan Bayramı mesajları

Başlatan suskun, 17 Ağustos 2012, 22:37:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cnr_mk1

Alıntı yapılan: Han - 19 Ağustos 2012, 04:02:08
En güzeli gidip elinden öpmek yada arayıp tebrik etmek mesajlar bana saçma ve çok robotik geliyor yalandan geliyor kısacası :D

gitmek nasip olmasa da aramak nasip olur inş erci abi hele bi bayram günü gelsinde...her bayramda kandilde hamit abim benim mesajımı alır.

cnr_mk1

Alıntı yapılan: Han - 19 Ağustos 2012, 04:02:08
En güzeli gidip elinden öpmek yada arayıp tebrik etmek mesajlar bana saçma ve çok robotik geliyor yalandan geliyor kısacası :D

gitmek nasip olmasa da aramak nasip olur inş erci abi hele bi bayram günü gelsinde...her bayramda kandilde hamit abim benim mesajımı alır.

5ani5 mk2

Hayırlı Bayramlarr Abilerim. Kardeşlerim arkadaşlarım.Bu Mubarek Günlerde TÜRK MİLLEETİ OLARAK hep bir bütün olmamız topraklarımıızın üstündekiii bölücü,kötü amaçlı fakat amaçsızca yapılan tüm terör olaylarının Sonunu Getirmek  bize nasip olsun İNŞALLAH.
Dünyada BARIŞ İSTİYORUM tabiki  pkk yeryüzünden temizlendikden sonra...
Exclusive Garage

Han

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 19 Ağustos 2012, 04:05:07
Aynen ben şu cep telefonuna yollanan otomatik çok lu mesajlardan bahsediyordum dipnot düşeyim :D şahsa özel olanları başka :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin