Soyulan Direksiyon Simidi

Başlatan asc61, 29 Temmuz 2012, 04:05:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

asc61

Merhabalar.
2001 Model Bora sahibiyim sorunum aracımın direksiyon simidinin deforme olması,soyulması bu sorunu nasıl çözebilirim?Deri kaplama hariç.Sanayilerde seyyar gezen sedef kaplamacılara düz siyah kaplatsam nasıl olur yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.

ertan yıldız

valla ben yaptırdım çok hoş oldu pişman olmssın ama aracının rengine uygun bir renk seç direksiyon ve vites topuzu 30 tl bişi tuuyor

ALPER.

direksiyonunuzda aşırı bir yıpranma yoksa boyatın, araç sıfır alınmış gibi oluyor, tavsiye ederim

yatkınlığınız varsa siz bile boyayabilirsiniz

sedef medef bu aracın kalitesine yakışmıyor, yine de mal sizin

asc61

Direksiyon simidini sorunsuz sökebilecek birisini bulsam boyatacam zaten.Takılı haldeyken boyatsak nasıl olur acaba?
Bi de önerdiğiniz malzeme varmıdır

frtzmn

sedef kaplatma yerine alternatif çözümler arasınz daha iyi olur pek yakışmıyor sedef ben istanbul topkapıda 80 liraya deri kaplatmıştım 2 sene önce orjinal deri direksiyon gibi olmuştu gayet kullanışlı

ALPER.

Alıntı yapılan: asc61 - 29 Temmuz 2012, 13:03:01
Direksiyon simidini sorunsuz sökebilecek birisini bulsam boyatacam zaten.Takılı haldeyken boyatsak nasıl olur acaba?
Bi de önerdiğiniz malzeme varmıdır

iyi bir döşemeci çok rahat söker, sıkıntı olmaz

valla kendiniz yapacaksanız deri mont boyası iş görür, ama uzun süre çıkmamasını istiyorsanız verin 20-30 lira verin döşemeci halletsin

asc61

Daha önce yaptıran arkadaşların şikayetlerini okumuştum soyuluyor,ellerimize bulaşıyor vs. diye ama denemekte fayda var.Teşekkürler Boralp

ALPER.

valla nasıl yapıldığına göre de değişir, kullanılan malzemeye göre hatta kişiye göre de değişir

mesela elleri çok terleyen insanlar vardır, adam 50bin kilometrede araba satar, ama servis kaydını görseniz bile inanmazsınız o derece

denemekte fayda var

asc61

metinmb407

Kaliteli  deri boyası işinizi görür. Öyle ele çıkma falan yok.

asc61

Teşekkürler hocam bunu yapacağım en yakın zamanda.

ssnnaann

Yıpranmış direksiyonu boya tutmaz.  İnt dikilebilen kılıflardan aldım ve kendim diktim çok güzel oldu sende deneyebilirsin

asc61

Direksiyonda kalınlaşma olur diye düşünüyorum öyle yaparsak eğer ama teşekkürler yardımcı olduğun için

uygaraga

direksiyonu deri kaplatırma imkanınız varsa kaplatın derım   ayrıca bora gibi bir arabaya minibüzcü taksici işi sedef kaplatmak bana cok ters geliyor internetten dikilebilir kılıf alıp dıkın yada kaplatın derı daha ıyı  boya falan tutmaz  yıpranmış diyorsunuz zaten