ön amortisör

Başlatan ertan yıldız, 18 Mayıs 2012, 21:18:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rifatshr

dün aracımın ön amortisörlerinden birinin patlamış olduğunu öğrendim:( yine masraf işte dedim kendime..gazlı amortisörmüş bizimkiler bakalım ne marka aldıracak usta, yoksa burada arkadaşların yazdığı markalardan birini mi almalıyım?

nizam

boge alabilirsin bulursan üstünden çıkanlardan  al
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

rifatshr

sağol arkadaşım inşallah bulurum burasıda ist.gibi büyük bir yer değil hemen her istediğimiz parça bulunmuyor bazen 1 -2 gün beklemek zorundayız

rifatshr

boge bulamadık ya..sasha veya monreo diyor satıcı biri alman biri fransız malı ikisinden birini takacaklar yapacak bişey yok.:(

Sinancetintas

Monreo'dan şaşma derim ben.. Belki denk gelmişsindir bu siteden arkadaşlara çok sordum ve en sonunda monreo gazlılarda karar verdim 1ayda 873km yol yaptım ve çok memnünüm.. ;) kesinlikle tavsiye ederim..
Das Auto..

rifatshr

arkadaşlar usta sachs amortisörü önerdi,boge olmadığı için buralarda bulamadık.açmışken bir de komple ön takımı elden geçirdik, maşallah var arabanın tık yok..:)

umut_mk4

Alıntı yapılan: rifatshr - 27 Temmuz 2012, 09:44:13
arkadaşlar usta sachs amortisörü önerdi,boge olmadığı için buralarda bulamadık.açmışken bir de komple ön takımı elden geçirdik, maşallah var arabanın tık yok..:)
$ ne kadar tuttu
2015 1.4 125ps highline

rifatshr

bana bu iş 500 tl ye mal oldu,ama allah nazardan saklasın harika olmuş usta babamın arkadaşı olduğu için bu kadar hesaplı oldu başka ustalar 750-800 tutar demişlerdi..,tık yok arabada..şimdi bir işim kaldı ya boya koruma yada psata cila yaptırmak istiyorum ama karar veremedim..