Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf 1 arka dingil ölçüsü

Golf 1 arka dingil ölçüsü

Başlatan tatarlar, 25 Temmuz 2012, 16:53:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tatarlar

Merhaba arkadaşlar
Bana golf 1 in qrka dingilinin ölçüsü lazım . resimde gösterilen ölçü. Bilen yada ölçen arkadaşlar bildirirse çok sevinirim. önceki sahiplerinden biri arka viraj demiri lastiğinden çıkıyor diye sol tarafı içeri kıvırmış.  >:(  Resim eklemeye çalışyım ama şöyle tarif edeyim. dingilin fren balata ve onu tutan parça hariç kalan kısmı. çıplak dingilin uç  kısımlarının uçtan uca uzunluğu. Şimdiden herkese teşekkürler

escocem

forumda var ararsan bulabilirsin

tatarlar

Epeyce aradım ama rastlayamadım. şase ölçüleri var sadece

escocem

Zamanında çok konuştuk bunları olduğunu hatırlıyorum.Bence reStore edilen araçların konularına bakmalısın..

Mk1GTI

1358 mm kampana çerçevesi hizasından..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

tatarlar

tatarlar

resimdeki ölçü ise şimdiden çok teşekkürler

Mk1GTI

Resimdeki dingil sanamı ait..  Eğer öyleyse hem sağ taraf açık hemde bükük..   Benim verdiğim ölçü Kampanalar takık iken alınmış ölçü.. kampananın en dış çemberinden.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

tatarlar

bu dingil benim deil sadece göstermek için koydum

tatarlar

kampananın en dış çemberi dediğin kısım dingile bağlı balataları tutan sabit kısımmı yoksa balataların sıktığı ve tekerleğin takıldığı, tekerlekle dönen kısımmı?

Mk1GTI

Kampana işte  ;D aracında kaçtane kampana olabilirki.  :D

taha_jetta80

kardeş temiz dingil var  :)  tamir parası fazla tutarsa fiyatta yardımcı olurum

tatarlar

Arkadaşlar tekrar merhaba
1358mm ölçüsü hangi çizgi ile belirtilmiş ölçü? saygılar