yardım__uzaktan kumandalı merkezi kilit arızası

Başlatan orkan22, 12 Temmuz 2012, 21:20:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

orkan22

iyi forumlar 98 sportline tek kapı aracımda  kumanda ile kapıları kitleyip açıyodum..dayım almanyadan geldi ve arabayı ona verdim..kendi arabasında kumanda olmadığı için alışkanlıktan  sölememe ragmen unutup kontakla kitleyip kapattı 5-6 kere..şimdi kapatma düğmesine bastığımda şöför kapısını kapatıp açıyo sorun yok ama yolcu kapısı olmuyor...kontakla kitler olduk orayı...her yolu denedım ama malesef..şöförden kitliyorum şöför kitleniyor diğer kapı açık..düğmeyle kitliyorum gene aynı..diğer kapıyı kontakla kitliyorum kumanda ile açıyorum açılmıyo...bi fikri olan varmı ??

orca

tesadüf olmuştur merkezi kilit pompası var arkada bagajda ona bir baktır
RedMercury

alper19

Alıntı yapılan: orkan22 - 12 Temmuz 2012, 21:20:57
iyi forumlar 98 sportline tek kapı aracımda  kumanda ile kapıları kitleyip açıyodum..dayım almanyadan geldi ve arabayı ona verdim..kendi arabasında kumanda olmadığı için alışkanlıktan  sölememe ragmen unutup kontakla kitleyip kapattı 5-6 kere..şimdi kapatma düğmesine bastığımda şöför kapısını kapatıp açıyo sorun yok ama yolcu kapısı olmuyor...kontakla kitler olduk orayı...her yolu denedım ama malesef..şöförden kitliyorum şöför kitleniyor diğer kapı açık..düğmeyle kitliyorum gene aynı..diğer kapıyı kontakla kitliyorum kumanda ile açıyorum açılmıyo...bi fikri olan varmı ??
abi ben bagaj kapagina bisey yapmistim hatirliyomusun merkezi klitle birlikte calsmasi icin aynisini kapida bi dene istersen