Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
diyarbakır-şanlıurfa hattı buluşma

diyarbakır-şanlıurfa hattı buluşma

Başlatan ZL1155, 17 Temmuz 2012, 23:18:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ZL1155

biz buralarda garip kaldık arkadaşlar ne dersiniz toplanabilirmiz ?? kimler var bu bölgede ????
Üzerimize kılıç çekilmedikçe, vatanımıza girilmedikçe, milletimiz cefa çekmedikçe, bizden kimseye zarar gelmez..

ZL1155

bir Allahın kulu yokmuydu arkadaş bu tarafta yaa?? neyse 10 ayım var sonra batıdaki buluşmalarda grüşcez arkadaşlar inş. :)
Üzerimize kılıç çekilmedikçe, vatanımıza girilmedikçe, milletimiz cefa çekmedikçe, bizden kimseye zarar gelmez..

hadesksk

Koca İzmirden 3 kişi geldi ben sana diyim :)

ZL1155

hadi yaaa  :) ben ozaman hiç beklemeyeyim.. biz can atıyoruz toplanalım diye millet gelmiyo demekki..kardeşim seneye o taraflara gelirsem söz ben gelecem :))

chemisamet

ıstanbulumun canını yıyım sankı herkes tel basında masaalah... :sevgi: :sevgi: :sevgi:

nesquik

Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

ZL1155