100 puanlık bir soru yardımıınız gerek :S

Başlatan 10LP976, 10 Temmuz 2012, 14:08:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

10LP976

Arkadaşlar alperen kardeşimden aracımın arka kapılaırnda hoparlör olmadığı için.Arka kapılar için  2 adet mitleri ve 2 adet tweeterları olmak şartıyla kolon alıcam.. Aracımın arka kapılarında tesisat kabloları mevcut değil.. Teyptten cekmek problem olmaz elbet çekilir ..Sorum şu ön kapı kolonlarında Tweeterlar için jaklar var patladığında söküp jaklı tweeteri takmamız yeterli.. Yani demek istediğim arka kapılara teypten mitleri 16cmleri bağlarız elbette.. Fakat tweeterları nasl bağlıcaz ayrı bir parça mı var compenantlardaki crossoverlar gibi yoksa paralel olarak mitten tweeter a mı bağlantı yapıcaz .??? Anlayan  arkdşlar yardımcı olursa sevinirim..  :-[ :-[ :-[

OffLineR

Twitlerin ucunda ufak bir devre vardır.
Paralel olarka mid'ten bağlanır.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

blackboyss

10LP976

teypten aldığım çıkışı önce mid e sonra paralel olarakta tweeter a mı vericem ? 

jackhal

Ben de dün baktım benim arabanın arka hoperlörleri var.. Midleri de çalışıyor. sevindim haha

10LP976

Alıntı yapılan: jackhal - 12 Temmuz 2012, 11:15:26
Ben de dün baktım benim arabanın arka hoperlörleri var.. Midleri de çalışıyor. sevindim haha
ZAhmet olmassa bağlantı şekline baksaydınız eğer döşemeyi açtıysanız :S cok makbule gecerdi :/

OffLineR

Benim 6 ay olmadı ynei tesisat takalı.
Dediğim gibi işte :)

Paralel çekiliyor
Tweeter'lar da hassas olduğundan arada ufak bir devre var. Alt frekansları filtreliyor.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

jackhal

Alıntı yapılan: 10LP976 - 12 Temmuz 2012, 20:01:10
ZAhmet olmassa bağlantı şekline baksaydınız eğer döşemeyi açtıysanız :S cok makbule gecerdi :/

inanki hiç anlamam o işlerden