MK2 Golf - 1.8T AEB

Başlatan STAK67, 06 Temmuz 2012, 21:52:18

« önceki - sonraki »

STAK67

Alıntı yapılan: safakaksu90 - 07 Aralık 2012, 18:42:33
iyi hayırlı olsun elden geçirmişsin kardeşim  :)
ön fren alışana kadar kayma yapmaz  bende keçen komple değiştirdim ama bnmde el freni tabancasının milin geçtiği yer çatlak tutmuyo :D

aslında benim sorunumda sadece el freniydi ama gönlüm razı olmadı frenlerin zayıf olmasına :D

safakaksu90

iyi yapmışsın frenler aradan cıkmış oldu  :D  benimle el freni ama iştee... sıfır kampana sıfır balata aldım hiç birşeye yaramıyor fren tabancası bozuk olduğundan  :D

STAK67

Alıntı yapılan: safakaksu90 - 07 Aralık 2012, 22:57:10
iyi yapmışsın frenler aradan cıkmış oldu  :D  benimle el freni ama iştee... sıfır kampana sıfır balata aldım hiç birşeye yaramıyor fren tabancası bozuk olduğundan  :D

çıkmacıları dolaş ben sıfırnı bulamadım. ama el frenim tamir oldu skodanınkini almıştım takmaya gerek kalmadı

safakaksu90

biryere sordum yok dedi   catlamış milin olduğu yer kaynaklık iş aslında

STAK67

bulabilirsen çıkmasını al şafak kaynak işini boşver

salihsefa

hayırlı olsun hasali tekerine taş değmesin  :tamamdir
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

STAK67

STAK67

haftasonu boyadığım etkinlikten bi kare :) çalışmamın önünde bi fotosunu çektim leş gibi ama biliyosunuz ankara havasını :)

STAK67

bu arada böyle bişeyi arabanın üstünde düşündümde çok farklı şeyler geldi aklıma  >:D

golfüçyüs

şöyle parlak gri bi graffiti deli olur zannımca :D

safakaksu90

çok hoşuma gidiyor  ya şu graffiti elinden böyle birşey gelmesi cok güzel  :tamamdir

DenQ

ben sana diyorum boyayak şunu diye :D
buda ankara günceli.

STAK67

valla yaza airbrush ile bi atraksiyon yapabilirm :D bu arada foto için sağol deniz  :-*

welovetoride

Alıntı yapılan: STAK67 - 11 Aralık 2012, 18:01:45

haftasonu boyadığım etkinlikten bi kare :) çalışmamın önünde bi fotosunu çektim leş gibi ama biliyosunuz ankara havasını :)

Hasan Jettayı Boyuyomuyuz :p
Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..
www.facebook.com/Lowslowride İnstagram @welovetoride