Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
benim gıdemli davşanım

benim gıdemli davşanım

Başlatan heiwon, 06 Temmuz 2012, 15:37:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

heiwon

gençlik aşşşşkımmmmm benimmmm

shark55

maşşalah abim çok orjinalmiş allah nazardan saklasın  :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi:

STAK67

maşallah güzel görünüyo aracınız. güle güle kullanın linkleri resim haline getirdim :)

heiwon

kaaaardeşimmmmsağolasın ben bu bilgisayardan pek anlamıyorum eline sağlık bütün tavşanlara ve sahiplerine saygı ve sevgilerimi sunarım

heiwon

Alıntı yapılan: shark55 - 07 Temmuz 2012, 10:33:07
maşşalah abim çok orjinalmiş allah nazardan saklasın  :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi:
ALLAH cümlemizi nazardan kazalardan belalardan korusun

panik

valla güzelmiş, oldukça derli toplu diri duruyor,maşallah
antalyada mısınız?

heiwon

Alıntı yapılan: STAK67 - 07 Temmuz 2012, 15:01:18
maşallah güzel görünüyo aracınız. güle güle kullanın linkleri resim haline getirdim :)

nasipse eylül gibi erci kardaşimden bazı parçalar alıp biraz şekil yapacaz..krom tampon krom retro ayna gibi

heiwon

Alıntı yapılan: panik - 07 Temmuz 2012, 23:06:21
valla güzelmiş, oldukça derli toplu diri duruyor,maşallah
antalyada mısınız?
evet antalyadayım bro bende bide dizel otomatik mk2 var onuda ankaradan almıştım

heiwon

Alıntı yapılan: heiwon - 07 Temmuz 2012, 23:09:25
evet antalyadayım bro bende bide dizel otomatik mk2 var onuda ankaradan almıştım
boya dahil orjinal araç mükemmel aşığım aga ne diyim

panik

Alıntı yapılan: heiwon - 07 Temmuz 2012, 23:10:39
boya dahil orjinal araç mükemmel aşığım aga ne diyim
aşık olunmayacak araba değil valla doğru söylüyorsun, benim hatun antalyalı sık gelir gideriz o yüzden sordum... :tamamdir :tamamdir

heiwon

ben dokuma semtinde çağlayan lisesi yanında çağlayan fırınındayım gelirsen beklerim