gtı - r32 takım far fiyatı

Başlatan bermuda24, 02 Temmuz 2012, 21:26:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bermuda24

arkadaşlar aracım üzerinde fazla modifiye çalışması yapmak istemiyorum aracın orjinali modifiyeli zaten. karartmalı far yerine gtı - r32 çift sinyalli far takımı taktırıp güzel bir görüntü elde edeceğime inanıyorum bu far takımlarının yetkili serviste fiyatı nekadardır teşekkürler ;)

[IMG]http://img688.imageshack.us/img688/4017/4440373829cd7a378637b.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

rene

çok paradır :) sen ne kadar bütçe ayırdın merak ettım ?

uAlper

üstad hevesini kırmak gibi olmasın ama bulabilirsen hemen al tak :)
İnsanlar alemde hayal ettikleri müddetçe yaşar...
                                                    YAHYA KEMAL

bermuda24

bende merak ettiğim için önce foruma sorayım dedim bilen vardır muhtemelen tr piyasasında bulunmuyormu yoksa :saskin:

freegane

750TL'ye çıkma takımı var,xenon beyinleri ile birlikte optikli olarak.

bermuda24

Alıntı yapılan: freegane - 02 Temmuz 2012, 22:02:54
750TL'ye çıkma takımı var,xenon beyinleri ile birlikte optikli olarak.

merceksiz düz arıyordum onu yazmayı unuttum :)

freegane

merceksiz ve xenonsuz arıyorsan servisten fiyat almayı dene bence,ahmin ettiğinden hesaplı olabilir.

bermuda24

bakalım servisteki fiyat ne olacak gelişmelerden haberdar ederim sizleri umarım merceksizi fazla fiyat değildir ve kolay bulunabilir

rene

bende merakla beklıyorum normal bir fiyatsa bende alabılırım ama almışken mercekli almak daha mantıklı

bermuda24

arkadaşlar izmirdeki iki yetkili servisten fiyat almak için aradım çift sinyalli olanlar aksesuar olarak başka yerden temin edebileceğim söylendi,araştıralım bakalım nereden bulabileceğim

freegane

yanlış  bilgi vermişler,onlar modifiye tip far istiyorsun sanmışlar :( parça numarasını veya R32 şase numarasını verip servise öyle parça istemek lazım

bermuda24

gtı  ile r32de aynısı kullanılmıyormu istanbulda lacivert gtı görmüştüm onda çift sinyalli farlardan vardı,gtı çift sinyalli diye belirttim yetkiliye o şekilde anlamış olabilir :tamamdir parça numarasını bulup o şekilde soralım birde parça numarasını bilen varmı?

freegane

Sol tarafın : 1J 1 941 015 P , Sağ tarafın : 1J 1 941 016 P

Bunlar merekli olanların parça numarası. Servise bu numaraları bildir fiyatını al bir de aynı farların merceksiz olanını öğrenme şansımız var mı de baksın oradan bulsunlar :)

bermuda24

maalesef merceksiz olarak yokmuş parça numarasından merceklisinin tek taraf sadece 1500tl liste fiyatı olduğunu söylediler :D :o :-[ :saskin: