golf 2 gti kapı iç panelleri

Başlatan talos, 12 Haziran 2012, 07:41:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

talos

arkadaşlarbir ricam olacak golf 2 gti tek kapı yani olan arkadaşım varmıdır içinizde varsa kapı iç resmi ve ölçüleri lazım bana sanıyorum benim sciroccoya oluyo ölçülerde aynıysa yenilerini bulmam / YAPTIRMAM KOLAY OLACAK

roccobug

kaplatsan kurtarmıyor mu yoksa kaplatmak istemiyormusun ?

talos

ya zaten orijinali bozulmuş polyester ile bişeyler yapmışlar daha kolay yolunu bulamazssam tabiki yeniden polyester ile yapıp kaplatmayı düşünüyorum

mk2_20v

Alıntı yapılan: talos - 12 Haziran 2012, 16:54:08
ya zaten orijinali bozulmuş polyester ile bişeyler yapmışlar daha kolay yolunu bulamazssam tabiki yeniden polyester ile yapıp kaplatmayı düşünüyorum
mk2 pandizotları sciroccoya oturmuyor kesip biçmek gerek o zamanda pandizot bozuluyo değmiyo  :( en mantıklısı güzel bi işçilikle fiberden yapıp orjinale sadık kalarak kaplatmak  ;)

civelek

konuya salça oldum kusura bakmayın  :) banada mk2 4 kapı ön kapıların döşemeleri lazım bulabilirmiyim acep

talos

Alıntı yapılan: mk2_20v - 12 Haziran 2012, 23:07:35
mk2 pandizotları sciroccoya oturmuyor kesip biçmek gerek o zamanda pandizot bozuluyo değmiyo  :( en mantıklısı güzel bi işçilikle fiberden yapıp orjinale sadık kalarak kaplatmak  ;)
dayanacaz desene polyestere nefret ediyorum yazın polyester zımparalamaktan >:( >:( >:(

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

yavuzz

işinize yararsa bende tek kapı için çok temiz sıfır gibi var.benim arabayı satınca boşuna getirttirmiş oldum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-golf-2-kapi-dosemeleri-tek-kapi-icin-73159885/detay/