Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
KM sorunu

KM sorunu

Başlatan cezakiller, 13 Temmuz 2012, 22:48:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cezakiller

slm herkese   benim aracimda  km sıfırlama düğmesimi desem  cubugumu desem  o alete basıyorum basıyorum km 0 lanmıyor sorun nedır acaba  servise götürsem çok fiyat çıkarmı bana acaba ararc 99 golf

bermuda24

basıp sağa çevirmek lazım

R-Line

sağa sola çevirmeye gerek yok. biraz basılı tutmak yeterli  ;)

rene

sanırım arkadaş basılı tutuyorda sıfırlamıyor...eğer öyleyse çubugun ayakları kırılmış olabılır o pahalı değilde sök tak can sıkıcı bi iş

cezakiller

basiyorum ama hiç bir etki yok  yine 0 lanmıyor  dediğiniz gbi kırksa bişiler  fazla masraf cıkartır mı  birde km 0 lamak için kontak açık mı olcak kapalımı konumdami  şimdiden teşekürler

rene

açık kapalı farketmez anahtar üstünde kontak kapalıyken sıfırladım bugün mesela.Dediğim gibi parça pahalı değildir küçücük bişey ama muhtemelen takonun sökülmesi gerekecek o biraz pahalıdır tutturabildiğine değişir fiyat.

cezakiller

Alıntı yapılan: rene - 15 Temmuz 2012, 00:03:47
açık kapalı farketmez anahtar üstünde kontak kapalıyken sıfırladım bugün mesela.Dediğim gibi parça pahalı değildir küçücük bişey ama muhtemelen takonun sökülmesi gerekecek o biraz pahalıdır tutturabildiğine değişir fiyat.

teşekürler ilgilendigin için  eren kardeş desene bize ilk defa tamir yolu göründü saolasin .. :)

xaero

benimde bozuldu daha doğrusu ben sürekli yakıtı ölçmek için sıfırlıyordum ben bozdum :) hala öyle duruyor. eğer hesaplama yapacaksam not alıyorum :)