Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
24.06 Büyük Sakarya-Istanbul bulusmasinin resimleri - Sayfa 2

24.06 Büyük Sakarya-Istanbul bulusmasinin resimleri

Başlatan TanerErbay, 24 Haziran 2012, 22:47:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ggtoker

Ramazan için istanbulda bir iftar organizasyonu düşünüyoruz..... herkez şimdiden planlarını ona göre yapsın :D :D

mdsezen

www.vwtr.net/forum/otomobilim/my-love-1981-golf-mk1-gti-t24290.0.html
www.vwtr.net/forum/otomobilim/mdsezen-mk2-cl-1988-jay-jay-t33163.0.html

mk1afu56

bnde f.makinenin data kablosu kayıp bulunca eklıcem resım ve vıdeo olarak....

uur27

Gökhan istanbul - iftar buluşması süper olur hem ona katılırım işte sıkıntıda olmaz  ;) bu fikri anasayfaya flan taşımak lazım ki herkes duysun :saygılar

bkzmn

arkadaşlar öncelikle gördüğüm resimlerden ve videolardan dolayı sizlerle gene bir kez daha gurur duydum. Aranızda olamadığıma çok çoook üzüldüm. Düğünümden dolayı memleketim rizedeydim. İnanın bu buluşmaya katılmayı çok istemiştim ama olmadı sizlerden özür diliyorum ve çok güzel bir gün geçirdiğinizi ve mükemmel araçlarınızı tekrardan görmek vw grubunun üyesi olmakla gurur duyuyorum. Emeği geçen herkezlere teşekkür ederim. Gökhan kardeşimlede bir önceki istanbul buluşmasında da bu buluşmayı hayalimizden kurmuştuk. kardeşim affına sığınıyorum. Saygılarımla. :-[

vtt

Alıntı yapılan: bkzmn - 15 Temmuz 2012, 20:18:29
arkadaşlar öncelikle gördüğüm resimlerden ve videolardan dolayı sizlerle gene bir kez daha gurur duydum. Aranızda olamadığıma çok çoook üzüldüm. Düğünümden dolayı memleketim rizedeydim. İnanın bu buluşmaya katılmayı çok istemiştim ama olmadı sizlerden özür diliyorum ve çok güzel bir gün geçirdiğinizi ve mükemmel araçlarınızı tekrardan görmek vw grubunun üyesi olmakla gurur duyuyorum. Emeği geçen herkezlere teşekkür ederim. Gökhan kardeşimlede bir önceki istanbul buluşmasında da bu buluşmayı hayalimizden kurmuştuk. kardeşim affına sığınıyorum. Saygılarımla. :-[

problem yok baki abi istediğin zaman atla gel sen :)

golfmk1furkan

Buluşma cok güzel olmuş gercekten gelemediğime pişmanım.  :saskin:  Dikkatimi ceken şey thetuning.com t-shirtleri oldu maşallah cok güzel nereden ne kadara alabiliriz  ? :sevgi:

vtt

taner abiyle iletişime geçersen yardımcı olur sana.