×

Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
aydınlatma?? - Sayfa 2
 

aydınlatma??

Başlatan nesquik, 23 Haziran 2012, 21:50:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nesquik

Alıntı yapılan: bennecyim - 25 Haziran 2012, 22:59:40
ayaklardaki ledleri tavan lambasından aldım, ortadaki uzun olandan. bu sayede hangi kapı açılırsa açılsın yanıyor. kapı altları için kapılara bağlaman sıkıntı olmaz. kapı altları için kabloyu nerden geçireceksin, kablonun görünmemesi lazım orjinal birşey için. kapıyı yada döşemeyi delme sakın orjinali bozulmasın.
ben böyle birşey düşünüyorum  http://www.youtube.com/watch?v=Z4_XebIJFPg
bunu nasıl yapmışlar yaa??
o lambayı nerden bulacaz?
hemen yapmak istiyorum çok cix.
Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Sinancetintas

Hadi canımmmmm bu süpermiş yaa bulursan +1 ben varım.. ;)
Das Auto..

bennecyim

araştıracağım bulmaya çalışırım. kapı altlarını delersen toz ve su almamasını sağlaman yeterli. http://www.youtube.com/watch?v=UhHpwxvdy54 bu da aracımın dışına yaptığım led çalışmalarım. hepsi kendi emeğim.

nesquik

çok güzel olmuş, ama ön lambaların kızmızı olmasının cezası ağır.
aynaları nasıl yaptın?
Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

bennecyim

#18
bende polis çakarıda vardı söktüm. polisin biri o kırmızıları sök demişti zaten, gıcık oldum sökmedim. aynalar bayağı uğraştırdı. önce aynaları söktüm  (kapı içlerini komple sökmek gerekiyor aynaları çıkarabilmekiçin), aynanın kapağını çıkardım. lehim makinasıyla 3 adet delik açtım ledlerin boyuna göre. ledleri içeriden dışarıya doğru takıp arkasını silikonladım. elektriği ön sinyallerden aldım. zamanın varsa güzel bir uğraş ama 2 gün sırtım ağrıdı. özellikle sinyaller çok dikkat çekiyor insanın emeğine değiyor.

Sinancetintas

Gündüz 1-2 detaylı foto ekleyebilir misin sinyaller için.. birde video olursa süper olur.. ben bide bişey soracagım tavana giden ışıkların elektrik kabloları tam nereden geçiyor biliyorsun sanırım bana oranın bi fotosunuda çekebilir misin senin led ayak aydınlatmadı için bugun kaliteli buz mavisi led'ler sipariş verdim.. onu yapacagım.. ama araçın  kablolaması hakkında hiç bilgim yok.. arka ayaklar içinde düşünüyorum hatta aynısını.. ;) bu konu çok işime yarayacak araba çok sade geliyor çünkü bana..
Das Auto..

bennecyim

tavan lambasını söküp elektiriği ordan aldım. kabloyu sağ taraftan aşağıya indirdim, döşemenin arasından (cam ile döşeme arsına kabloyu rahatça koyabilirsin) foto eklemeye çalışırım. ledler gece çok süper aydınlatıyor.

Sinancetintas

evet ona eminim ledler süper olacak.. ;) deneyecegim..
Das Auto..