Golf III motor modifiyesi yardım!!!

Baþlatan gti_svc06, 22 Haziran 2012, 01:31:21

« önceki - sonraki »

fanatic06

katÃ,,±lÃ,,±yorum. onun için atmosferikten turboya dönüÃ...ŸÃ¼n ömrü maksimum 10 bin km. rekor vti ile mertcandaydÃ,,± sanÃ,,±rÃ,,±m. 20 bin km. falan yapabildi. atmosferiÃ,,Ÿe modifikasyon tabi ki daha uzun km saÃ,,Ÿlar ancak patlama riski ile artÃ,,±Ã...Ÿ dik orantÃ,,±lÃ,,±.
ELEÃ...žTÃ,,°RÃ,,°, GÃ,,°ZLÃ,,° HAYRANLIKTIR....

freegane

Sizi bilmem ama biz Ankara'da 1.6 Corsa'lardan 280-300 hp yakalÃ,,±yoruz. 2.0 Turbo arabayÃ,,± 450 hp ile 10bin km yürüttükten sonra setup atlÃ,,±yoruz,üzerinden çÃ,,±kan kapaÃ,,ŸÃ,,± kolu pistonu hala pürüzsüz ve Ã...Ÿu an  baÃ...Ÿka bir araçta kullanÃ,,±yor. Setup atlayan araba 600hp'lik setupa hazÃ,,±rlanÃ,,±yor. ABF dediÃ,,Ÿiniz motor atmosferik olarak 265hp güç verebilen bir motor doÃ,,Ÿru düzgün iÃ...Ÿlemlerle 350hp'de turbolu olarak gayet saÃ,,ŸlÃ,,±klÃ,,± yürüyebiliyor. Motor rektefiye parasÃ,,±na motor modifiye etmeye kalkanlarÃ,,±n iÃ...Ÿi o saÃ,,ŸÃ,,± solu patlayan arabalar. Bilgiyi kullanacaksÃ,,±n,teknolojiye para harcayacaksÃ,,±n ondan sonra güç bekleyeceksin. Ama açÃ,,±kcasÃ,,± AFT'den de bi yol olmaz  :)

freegane

Alýntý yapýlan: fanatic06 - 22 Haziran 2012, 23:53:28
katÃ,,±lÃ,,±yorum. onun için atmosferikten turboya dönüÃ...ŸÃ¼n ömrü maksimum 10 bin km. rekor vti ile mertcandaydÃ,,± sanÃ,,±rÃ,,±m. 20 bin km. falan yapabildi. atmosferiÃ,,Ÿe modifikasyon tabi ki daha uzun km saÃ,,Ÿlar ancak patlama riski ile artÃ,,±Ã...Ÿ dik orantÃ,,±lÃ,,±.

Honda vtec motorlarda sulu gömlek vardÃ,,±r o yüzden ne yaparsan yap daha fazla yürümez. Max. 10bin km. Mertcan'Ã,,±n VTI'Ã,,±nÃ,,±n zaten 10bin km'si rodajda geçti o yüzden 20bin km gidebildi.

gti_svc06

Alýntý yapýlan: cavanozz - 22 Haziran 2012, 20:57:45
bu araç abf mi,  aft mi ?  ben henüz bunu anlayamadÃ,,±m  :)
adz motor

5ani5 mk2

Alýntý yapýlan: ArudA - 22 Haziran 2012, 22:37:53
150 hp altyapÃ,,±sÃ,,± olan bir araçda 300 hp neden saÃ,,ŸlÃ,,±klÃ,,± olmaz
altyapÃ,,± derken piston yatak vs vs deÃ,,Ÿil
150 hp için yaÃ,,Ÿlama ve soÃ,,Ÿutma sistemi ne 300+hp yi çakarsan
bu damarlarÃ,,± bukadar yüksek hp ye uygun halde yapmassan
pistonun aÃ,,Ÿa babasÃ,,±nÃ,,± koy traÃ...Ÿa baÃ,,Ÿlar ve baÃ,,ŸlÃ,,±yoda

aktarÃ,,±m ve yürür organlarÃ,,±n bu güce dayanamamasÃ,,± cabasÃ,,±
kÃ,,±sacasÃ,,±
piston kol yatak egzantrik le modifiye olmuyo
olsada yalan oluyo
rüya misali uyanÃ,,±nca bitiyo
demek istediÃ,,Ÿim bu

saygÃ,,±lar

Senin ilk araba mÃ,,± yada ilk defa mÃ,,± vw kullanÃ,,±yosun? Kendi aracÃ,,±m için sölüyorum tüm yürürü tüm mekqnigi akslar fren sistemi  sogutmasÃ,,±na  yaglamasÃ,,±i  min.2oo  hpleri kaldrablicek kapastede.  cl ile tdÃ,,± ile arasÃ,,±ndaki farklarrr çok çok büyük. Dir.sistemi akslar frenler salÃ,,±ncaklar hepsi farklÃ,,±Ã,,±. Motor zaten farklÃ,,±. Sua  forumda 300 binde abf ler var hala canavar gibi yürüyolar. 150hp lik bir araç  150 hp kullnÃ,,±lsÃ,,±n diye yapÃ,,±lmÃ,,±yo.

Exclusive Garage

ArudA

Alýntý yapýlan: 5ani5 mk2 - 23 Haziran 2012, 00:22:59

sen konuyu nereye taÃ...ŸÃ,,±dÃ,,±n farkÃ,,±ndamÃ,,±sÃ,,±n
standart 150 hp ye 300 veya 500 gitmez dedimmi ben.saÃ,,Ÿ Ã...Ÿeritten 1 milyonda gider
150 hp altyapÃ,,±sÃ,,± olan aracÃ,,± 300+ yapÃ,,±nca dezavantajlarÃ,,±ndan bahsettik sen baya derinlere dalmÃ,,±Ã...ŸsÃ,,±n
sen standart arabalarÃ,,±n Ã...ŸaftÃ,,±na difrensiyeline salÃ,,±ncaÃ,,ŸÃ,,±na nasÃ,,±l geldin
200 hp kaldÃ,,±rabileceÃ,,Ÿini senmi söylüyosun dayanaÃ,,ŸÃ,,±n nedir
yaÃ...ŸÃ,,±m 36
6 arabam oldu 4 tanesi vw.halen 2 adet vw Ã...Ÿuan bende
bu yaÃ...ŸÃ,,±ma kadarda hep arabalarla haÃ...ŸÃ,,±r neÃ...Ÿirim
isim vermiyeyim tr nin önde gelen modifiyecilerinin yaptÃ,,±Ã,,ŸÃ,,± araçlara bindim kullandÃ,,±m kÃ,,±sa vadede sonuç hüsran
150 hp lik araba 200 hp olur
ama bunu yapan 150 hp ile sÃ,,±nÃ,,±rlandÃ,,±rÃ,,±yoki saÃ,,ŸlÃ,,±klÃ,,± olsun diye
yoksa 1 gün biz arabaya bineriz 1 haftada araba bize biner
DRÃ,,°LL

htmetin

Alýntý yapýlan: freegane - 22 Haziran 2012, 23:54:12
Sizi bilmem ama biz Ankara'da 1.6 Corsa'lardan 280-300 hp yakalÃ,,±yoruz. 2.0 Turbo arabayÃ,,± 450 hp ile 10bin km yürüttükten sonra setup atlÃ,,±yoruz,üzerinden çÃ,,±kan kapaÃ,,ŸÃ,,± kolu pistonu hala pürüzsüz ve Ã...Ÿu an  baÃ...Ÿka bir araçta kullanÃ,,±yor. Setup atlayan araba 600hp'lik setupa hazÃ,,±rlanÃ,,±yor. ABF dediÃ,,Ÿiniz motor atmosferik olarak 265hp güç verebilen bir motor doÃ,,Ÿru düzgün iÃ...Ÿlemlerle 350hp'de turbolu olarak gayet saÃ,,ŸlÃ,,±klÃ,,± yürüyebiliyor. Motor rektefiye parasÃ,,±na motor modifiye etmeye kalkanlarÃ,,±n iÃ...Ÿi o saÃ,,ŸÃ,,± solu patlayan arabalar. Bilgiyi kullanacaksÃ,,±n,teknolojiye para harcayacaksÃ,,±n ondan sonra güç bekleyeceksin. Ama açÃ,,±kcasÃ,,± AFT'den de bi yol olmaz  :)

YazÃ,,±nÃ,,±zÃ,,± baÃ...Ÿtan sona kadar okudum Gani Bey. Ama keÃ...Ÿke sonunu okumasaydÃ,,±m  :D :D AFT 'den  Bi bk olmaz diyosun öyle mi ?  :(
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

arda_86xxx

Beyin fÃ,,±rtÃ,,±nalarÃ,,± MAÃ...žALLAH devam devam ....

mk3 gtı

276 lÃ,,±k egzantrÃ,,±klerÃ,,± takÃ,,±osun headersÃ,,± degÃ,,±stÃ,,±rÃ,,±osun 60 lÃ,,±k duz boru guzel bÃ,,± yazÃ,,±lÃ,,±m 97 oktn benzÃ,,±n bÃ,,±de oktan yukseltÃ,,±cÃ,,±yÃ,,± salla ust devÃ,,±rlerde harakÃ,,±rÃ,,±ye devam  :D

gti_svc06

Alýntý yapýlan: mk3 gtÃ,,± - 23 Haziran 2012, 15:55:40
276 lÃ,,±k egzantrÃ,,±klerÃ,,± takÃ,,±osun headersÃ,,± degÃ,,±stÃ,,±rÃ,,±osun 60 lÃ,,±k duz boru guzel bÃ,,± yazÃ,,±lÃ,,±m 97 oktn benzÃ,,±n bÃ,,±de oktan yukseltÃ,,±cÃ,,±yÃ,,± salla ust devÃ,,±rlerde harakÃ,,±rÃ,,±ye devam  :D
aynen öylee :D

cengizhan_mk3

avrupadaki gibi çatÃ,,±r çutur r32 leri vr 6 larÃ,,± audi yada passat motorlarÃ,,±nÃ,,± koyma gibi bir iÃ...Ÿlem olsaymÃ,,±Ã...Ÿ keÃ...Ÿke türk insanÃ,,± 150 hp yi 300 e çÃ,,±karmanÃ,,±n tasasÃ,,±nda olmazmÃ,,±Ã...Ÿ.. ;)

pilotmk2

kardeÃ...Ÿim aracÃ,,± gördüm son buluÃ...Ÿmada karlÃ,,±k reflektör jantlar falan napmÃ,,±Ã...ŸsÃ,,±n öyle nacizane tavsiyem öncelikle dÃ,,±Ã...Ÿ görünüÃ...Ÿteki eksikleri tamamla zaten aracÃ,,±n gideri sÃ,,±kÃ,,±ntÃ,,±sÃ,,±zdÃ,,±  :tamamdir

STAK67

bence adz motordan biÃ...Ÿy bekleme performans gibi bi kaygÃ,,±n varsada al bi gti takÃ,,±l kafana göre

gti_svc06

Alýntý yapýlan: pilotmk2 - 10 Temmuz 2012, 21:08:14
kardeÃ...Ÿim aracÃ,,± gördüm son buluÃ...Ÿmada karlÃ,,±k reflektör jantlar falan napmÃ,,±Ã...ŸsÃ,,±n öyle nacizane tavsiyem öncelikle dÃ,,±Ã...Ÿ görünüÃ...Ÿteki eksikleri tamamla zaten aracÃ,,±n gideri sÃ,,±kÃ,,±ntÃ,,±sÃ,,±zdÃ,,±  :tamamdir
Sorma karlÃ,,±glÃ,,±k kÃ,,±rÃ,,±ldÃ,,± refletödede taÃ...Ÿ geldi ortadan kÃ,,±rÃ,,±ldÃ,,± iÃ...Ÿ güç hiç arabyala ugraÃ...Ÿma vaktim olmuyo ama bütün eksikleri en yakÃ,,±n zamanda tamamlÃ,,±cam jant larÃ,,±da degiÃ...Ÿtirmek istiyorum ama bbs ler cok sorun yaratmÃ,,±Ã...ŸtÃ,,± ama keskin kt1 takÃ,,±cam elimde var bi takÃ,,±m kamberleri tekrardan ayarlatmam lazÃ,,±m motorda gene bi sÃ,,±kÃ,,±ntÃ,,±m yok maÃ...ŸallahÃ,,± var hele 16 dan 15 jantlara düÃ...ŸÃ¼nce performans ta ve yüksek hÃ,,±zlarda titreme sallama gibi problemler kalktÃ,,± ortadan cok rahat 120 150 arasÃ,,± sallama titreme yapmÃ,,±yo bbs kt1 gibi jant düÃ...ŸÃ¼ncem var ama kararsÃ,,±zÃ,,±m bu jant lastikten cok memnunum ama her an ani bi karar werip bbslere dönebilirim :D